Şimdi Ara

Kalan Süreçte Ne Yapmalıyız-Ne Yapmamalıyız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 7 ay kaldı 2 ay kaldı diye saya saya son iki haftaya girdik.Bu süre zarfında herkeste stres ve panik durumu elbet vardır normal olarak.Bu sürede kendim için konuşacak olursam bitmeyen ve eksik konularım var derslerde.Bu arada sayısalım.Şu dersim tam diyemem size.Hepsinde belli başlı eksikler kaldı.Sizce kalan süreyi nasıl geçirmeliyim? Konu çalışarak eksik kapatmak zaman kaybı gibi geliyor bana ama eksik kalması da sıkıntı yaratıyor.Nasıl bir yol izlemeliyim? Sizin neler yapıyorsunuz veya neler yapmıyorsunuz ? Burda hep beraber bir şeyler paylaşarak birbirimize yardımcı olalım istiyorum.O kadar emek verdik şimdi de o kadar bıkkınlığa yorgunluğa isteksizliğe rağmen kalan zamanı en iyi şekilde geçirmeliyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkes oturup left 4 ve cs go oynamalı

koyayım sınava
  • snamiboi kullanıcısına yanıt
    Vaz mı geçtin artık?

• Boğaç090 B kullanıcısına yanıt
    yok her gün branşlarımın her birinden birer deneme çözüyorum ama eskisi kadar şevkle çalışmıyorum artık . sıkılıyorum bunalıyorum . matematikte 20.soruda denemeyi bırakıyorum . istediğim yere şuanki netlerimle girebiliyorum , onun verdiği rahatlık var biraz , bir yandan da ya olmazsa diyorum ondan sonra olmazsa bir altındaki yere gidersin diye kendimi teselli ediyorum böyle delirdim işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snamiboi -- 1 Haziran 2017; 2:29:35 >
  • snamiboi kullanıcısına yanıt
    Netlerin istediğin yeri tutuyorsa ne mutlu sana deneme çözerek tekrar edersin.Ben de artık eksiklerimi deneme çözerek soru üzerinden tamamlamaya çalışacağım.Ama unutma tek sıkılan sen değilsin az zaman kalma bırakma.

• Up

• Ders calisilmamali artık bundan sonra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.