Şimdi Ara

KALDIRIMDAKİ ÇOCUĞUMA ARABA ÇARPTI!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
9.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki tarafada Allah yardım etsin, çok geçmiş olsun. Kızınıza da Allah acil şifalar versin.
  • Çok geçmiş olsun. Tez zamanda Allahtan acil şifalar diliyorum prensese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle avukata başvurun. Onlar bu işin inceliklerini bilir. Tamamen iyileşme ve sekel kalma durumuna göre tazminat değişir. Umarım tamamen iyileşir küçük kardeşimiz. Tazminatı da sigorta kapsamı yeterse sigorta öder fazlalığı cebinden öder. Bir de pm attım size.

• Allah acil şifalar versin umarım en kısa zamanda kötü günler geçmişte kalır

• Savcılığın zaten kamu davası açmış olması gerekmiyor mu?

• Allah yardımcınız olsun hocam inşallah öncekinden daha iyi olur evladınız.

• Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...

• Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallah.
  • Kaza olduğuna inanıyorsanız dava açmayın. Kadınlar malum, hepimizin eşi böyle bir kaza yapabilecek potansiyelde maaleaef. Çarpan da zaten bir eziyet çekiyordur (siİnle kıyaslanmaz tabi). Tazminat davasını ben şahsen uygun bulmuyorum, çocuğmun sağlığını belli bir miktarla kıyaslayamazdım herhalde, ayrıca para alsam da o parayı harcamak beni rahatsız ederdi. Yasal haklarınız var tabi ama benim fikrim bu şekilde.

• ALLAH acil şifalar versin geçmiş olsun

• Taksirle yaralamadan az bir ceza alacaktır.* Ama sonradan tazminat davası açabilirsiniz. Ama yanlış biliyorsam, o tazminatıda trafik sigortası ödüyordu sanırım.

*7-8 sene önce aracımla giderken motorlu çarptı bana, hafif yaralandı. %100 ben kusurlu taksirle yaralamadan 200 lira ceza almıştım. (bu arada %100 motorlu suçlu, dosyada yanlışlık yapılmış, bilirkişi %100 suçu motora vermiş ifadede ama benim dosyama yazılmış :) mahkemede farkedildi, düzeltelim dedi hakim, vaktim yok diye "böyle kalsın" demiştim. Ama sizin durumunuzda ciddi yaralanma var. Yinede taksirle olduğu için hapis yatacağını sanmıyorum.
  • Kadınlara ehliyet sınavında hata yapsa bile görmeyenler var kadın diye

• Allah acil şifalar versin umarım çok çabuk bir şekilde iyileşir.

• Ben lisedeyken bana da kirmizi isikta gecen bir araba carpmisti ve avukatla dava acmistik hicbir sey olmadi hatta hakim bizi azarlamisti sacma sapan sebeplerden dolayi. Yani demem o ki birsey beklemeyin. Avukat'inda yapabilecegi birsey yok cunku tecavuz saniklari bile serbest kaliyor.

• Allah şifa versin hocam ...
  • bu forumda eşi için araba arayanlar vardı ''bayan için ilk araba tavsiye, öğreninceye kadar sonra değiştirilecek'' gibi başlıklar açıldı...
    işte bunlar onlar...
    trafikte araba kullanırken telefonla konuşmayan yada telefonunu kurcalamayan bayan sayısı yok denecek kadar azdır...
  • CSB DEĞİLSE DİBİNE KADAR SÜRÜNDÜR KARDEŞİM Bİ KAÇ GECE NEZARETTE YATIRTTIR KARIYI EĞER YATIRTTIRABİLİYORSAN. APTAL Bİ KADIN SÜRÜCÜ DE KIRMIZI DA GEÇİP AMCAMIN ARABASINA ÇARPIP ÖLÜMÜNE SEBEP OLMUŞTU. BUNLARA KISAS UYGULAYACAKSIN. BİLMEYEN KADIN ARABA KULLANMAYACAK BAŞKASININ CANINI YAKMAYACAK.

HUKUKİ AÇIDAN HAPİS BİLE YATMAYABİLİR İNTİKAM İSTİYORSAN VE İMKANIN VARSA Bİ ARKADAŞINA PARA VER O DA GİTSİN KARIYA ÇARPSIN ARABA KİRALAYIP. O ZAMAN ANLAR ANYAYI KONYAYI. SEN ŞU ANDA DAVALIK OLDUĞU İÇİN ÇARPARSAN CİNAYETE TEŞEBBÜSTEN YARGILANIRSIN BAŞKA Bİ ARKADAŞIN ÇARPARSA ARALARINDA İLİŞKİ OLMAYACAĞI İÇİN BASİT KAZADAN DAVASI GÖRÜLÜR. KADININ CEZA ALMAMASINA HAZIRLIKLI OL. CSB DEĞİLDİR İNŞALLAH.
  • Kardeşim çok büyük geçmiş olsun. Çocuk yaşta yaşanan vucüt tramvalarına inanılmaz üzülüyorum. Ufaklık inşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşur dualarımız onunla.

Diğer konuya gelecek olursak; öyle bir ülkede yaşıyoruz ki hukukun adaletin olmadığı, suçlu bile olsan kanunda ki açıklar sayesinde aklandığın bir ülke. Fakat son dönemde toplum bilinci arttı trafikte yaşanan hukuksuz süreçlerde. Durumun tamamen yargılamayı yapacak heyetin ellerinde. Emsal bir karar verip olayı kaptabilirler yada daha ağır bir karar verebilirler.

Size tavsiyem bu süreç boyunca psikolojik destek alın. Çünkü işin sonunda kadın haklı çocuğunuz suçlu bile çıkabilir. Maalesef böyle saçma sapan bir ülkede yaşıyoruz. Soğukkanlı olunuz hakkınızı sonuna kadar arayınız.

• Oncelikle gecmis olsun allah acil sifalar versin

Asil ogrenmek istediginiz konuya gelirsek sigorta sadece tedavi masraflarini karsilar ve tedavi sureci boyunca extradan yaptiginiz harcamalar otel ozel hastane ozel poliklinik gibi masraflari faturalandirdiginiz surece odemesini alabilirsiniz uzerine belli bir miktar enflasyon vs ek zamlarda yansir manevi yonden dava acmaniz durumunda 1.dereceden yakininiz ve durumunun agirligina bagli olarak savcinin isteyecegi manevi tazminat sigortaya bagli olmakla birlikte buyuk ihtimalle surucuye odettirilir eger cocugunuzun durumu insallah iyi olursa manevi tazminat olarak 30 binden fazla istememenizi oneririm atalarimiz bosuna dememis darda kalanın malindan hayir gelmez bayandir bayanlara eskiden beri eksik denir bu kadar gaddar olmaniza gerek yok aciniz buyuk ancak sizin su anda tip konusunda cocugunuzun hastaligina care olacak iyi bir doktor onerisi aramak yerine tazminatla ugrasiyorsunuz burda cok yanlis yapiyorsunuz umutmayinki kimse sizin cocugunuza bilerek ehliyet vermedi cok buyuk bir kural ihlali yoksa hakkinizi helal edip hayir duasini istemek size 200 bin lira tazminatdan daha cok faydasi olacagini bilmeniz temennisiyle

• Kazanın kadını erkeği olmaz. Umarım çocuğunuz eski sağlığına kavuşur. Kazayı yapan şoför anladığım kadarı ile iyi niyetli, yani hastaneye gitmesi kazadan sonra sizi araması vs. Tabi bu çocuğunuza çarptığı gerçeğini değiştirmez ama çocuğunuz sağlığına kavuşursa tazminat vs gibi dava peşinde koşmayın bence. Yaptığınız masrafları talep edin kendisinden bence bu kafi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.