|
Bildirim
|
Bu kadınlar çok problem trafikte.umarım bi çözümü bulunur artık.allah acil şifalar versin minik kıza.
|
Öncelikle çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, İnşallah sağ sağlim kalkar ayağa eski hayatına döner kızınız. Yasa masa bilmiyorum ama çok sinir oldum. Eşim ehliyet alalı 6 ay oldu çıkarmıyorum aktif trafiğe hala sakin trafik olmayan yerde yetiştiriyorum. Çıkartmam,çıkmayın, çıkartmayın arkadaş emin olmadan trafiğe kimseyi ismi cinsi önemli değil. Millet canını yolda mı buluyor! Allah sabır versin hocam İnşallah düzelecek her şey en kısa zamanda.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B0C0D9B26 -- 6 Nisan 2017; 15:14:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 6 Nisan 2017; 15:3:12 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 6 Nisan 2017; 15:6:31 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 6 Nisan 2017; 16:3:5 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Type R -- 6 Nisan 2017; 15:17:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|