Şimdi Ara

kalite kontrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar bu pc yi almayı düşünüyorum 1450 civarından 1090 a düşmüş sanırım.

bilgisayarın özellikleri güzel fakat benim sormak istedigim kalitelimidir? 4 yıl beni idare edermi ? 2 senede sorun çıkarmaya başlamaması lazım, yardım pls.

• idare eder, çok fazla bi oyun performansı bekleme ama. bu fiyata düştüyse iyi düşmüş... elektronik işi biraz şansa bağlıdır, kimse sana burada kalkıpta 2 sene sana sorun çıkarmaz diyemez. Alırsın eve götürürsün bi bakarsın açılmıyor, ama bir de bakarsın 2 sene 3 sene tık demeden gider, biraz şans işi...
  • ram, 4 yıl idare edebilmesi için en az 8 gg, eğer destekliyorsa anakartı 12 gb olsun. e.kartıda şimdilik kurtarır seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qujaga

ram, 4 yıl idare edebilmesi için en az 8 gg, eğer destekliyorsa anakartı 12 gb olsun. e.kartıda şimdilik kurtarır seni

4 gb neye yetmıyor acaba fazlasıyla yeter 64 bıt kurar ha 128 bıt işletım sistemı cıkarsa ayrı blrde arkadas laptoptan bahsediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 14 Haziran 2012; 6:41:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

quote:

Orijinalden alıntı: Qujaga

ram, 4 yıl idare edebilmesi için en az 8 gg, eğer destekliyorsa anakartı 12 gb olsun. e.kartıda şimdilik kurtarır seni

4 gb neye yetmıyor acaba fazlasıyla yeter 64 bıt kurar ha 128 bıt işletım sistemı cıkarsa ayrı blrde arkadas laptoptan bahsediyor

notebook-yk rumuzlu arkadaşa katılıyorum. 4 nereye yetersiz kalıyorda 8GB olsun, olmadı 12GB yap diyor, Qujaga rumuzlu arkadaş. bunu demeden önce bu bilgisayarla ne yapmak istediğini sorun alan kişiye, yapacağı işe göre rem yeter yada yetmez diyelim. Fiyatına gelince gözü kapalı alınabilir, bozulur bozulmaz oda şansa kalmış. Sonuçta en az 2 yıl garantisi var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.