Şimdi Ara

Kalkülüsle ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba.bu sene bilkentin bir bölümüne yerleşeceğim.hazırlığı okuduktan sonra 1.sınıfta göreceğim kalkülüsü hakkını vererek öğrenip lys'ye girsem faydası olur mu?

• lys için gerek yok ama vaktin varsa çalış, limit kısmını atlamanı tavsiye ederim. çok değişkenli denklemler lys de yok.
  • tamam hocam sağolun.amacım kalkülüsü öğrenim de çok süper yapim de başka yere gidim değil zaten.matematikte 40'ı geçene kadar girmek istiyorum:)peki hiç faydası olmaz mı lys türevine integraline trigonometrisine falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobainstaley

tamam hocam sağolun.amacım kalkülüsü öğrenim de çok süper yapim de başka yere gidim değil zaten.matematikte 40'ı geçene kadar girmek istiyorum:)peki hiç faydası olmaz mı lys türevine integraline trigonometrisine falan?

Sadece toplama isleminden olusan sinav icin 4 islem calismis olursun. Ki universitede lisede ogretilen ne kadar cok yanlis sey oldugunu anlayacagin icin o bilgiyle lys ye girmek bence daha tehlikeli. Bilkenti kazanmisken seneye girmeyi cok dusunme bence bolumune gore degisir tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.