Şimdi Ara

kameranın objektifi sıkıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim canon a520 kameram var objektifi acıkken kapandı dondu kaldı evde duruyordu kardeşim biraz eliyle itmiş objektifi içeri girsin diye . şmdi makina kendine geldi acılacak ama objektif sıkışmıs acılmıyor bu durumda hataverip kapanıyor . garantisi yok bunu hangi servise ne kadara yaptırabilirim ve ne kadara mal olur ? :S

• kardeş merhaba zoom çarkları dediğimiz bir parça var muhtemelen onlar ya yerinden kaymış yada tırnağın biri kırılmıştır genel zorlama veya darbe olduğu zaman o hatayı vermektedir.Tahminen 85Tl ile 100TL arasında bişey tutar.
  • kırılmamış olma ihtimali var mı yani bence onu dısarı cekince düzelecek gibime geliyo . tabi bu el ile de yapılamadıgı için bir servise götürecegım . avcılarda otururuyorum buralarda bazı fotografcılar var teknik servisleride var sanırsam oraya götürüp bir fiyat alayım diyorum.
  • başka arkadaşlarda fikirlerini paylaşırsa memnun olurum...
  • yokmudur yardım edecek biri yha. acil yardıma ihtiyacım var !
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremaciroglu

yokmudur yardım edecek biri yha. acil yardıma ihtiyacım var !

yaw makinayı açma yeteneğiniz varmı varsa açtınız arızayı buldunuz değiştirmek için elinizda parça varmı?
    olsaydı bize sormazdınız
    yol göründü servise
    http://www.canonistanbul.com/
    yada bulunduğunuz ilde foto tamircesine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 10 Haziran 2009; 18:07:55 >
  • verdiğin lnkte fotograf makinasıyla ilgili bir kon yok faks - yazıcı fln var sadece ama yapıyorlardır umarım fotograf makınalarınıda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremaciroglu

verdiğin lnkte fotograf makinasıyla ilgili bir kon yok faks - yazıcı fln var sadece ama yapıyorlardır umarım fotograf makınalarınıda

birde buraya bir bakın
    http://www.erkayalar.com.tr/new/teknik_servis.aspx
  • makinayı buradan almıştım zaten.fiyatını ögreneyim ona göre bir ara yaptıracagım.belkide sadece sıkışmıştır diye tahmin ediyorum içini açıp objektifi el ile düzelttiklerinde olacagını umuyorum :/
  • kardeş ben ankaradayım ama istanbulda tanıdığım iyi bir teknik servisci abimiz va ankaradan okan yönlendirdi dersen fiyattada yardımcı olacağına inanıyorum ben bile bazen ona gönderiyorum ankara bir çok teknik servis olmasına rağmen.
    TEL 0212 512 43 91
    HAKAN BEY İSMİ
  • aynı makina ve aynı sorun bendede var 2 gün önce pil btti tekrar açtığımda görüntü bulanıklaştı ve kapandı şimdi objektif açık kaldı makinayı açıyorum başlangıç resmi çıkıyor bir mühdet sonra 3 kere sinyal sesi verip kapanıyor. Erkayaları aradım gönderin dediler tamir fiyatı ne olacak görmeden söyleyemezlermiş. garantisi yok pahalı olacaksa yaptırmayıp yeni makina almayı bile düşünüyorum. Sonuçtan benide haberdar ederseniz sevinirim.
  • Aynı sorun Hp makinamda oldu yarına önemli bir çekimim var makina alıcam gibi ayrıyetten Sirkecide bir yer buldum orada yaptırıcam 100 lira gibi birşey dediler.

Servisteden fiyat alıcam tabi.
  • hadi yha bende bir tanıdıga sordum elektronıkcı ben yapamamda sırkecıye aldıgın yere gtr dedı erkayalardan almıtım serviside orası.70-80 alırlar dedi.ben ögrenciyim zaten tamire götürmeden önce o parayı biriktirmem gerek :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.