Şimdi Ara

kampuscell arkadaşını getir hediye konturunda DEĞİŞİKLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- Faturasız hat kullanan kişiler kazandıkları kontörleri Konbara’ya değil, hatlarına yüklenecek
    - Yüklenen kontörler 1 ay boyunca tüm Turkcell’lilerle konuşmalarda kullanılabilecek ve 1 ay sonunda kullanılmayan kontörler silinecek.
    - Hatlara yüklenen kontörler transfer edilemeyecek

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanfe -- 21 Haziran 2007; 20:17:08 >

• vallahada ole allahtan 1 kere kontorlerini yedim

Resmi sitedede yazıo
  • internet sitesinde yazıyormu? link verebilirmisiniz.
  • mrb
    sitede şu anda bilgi yok bu düzenleme bugün itibariyle geçerli yakında yazarlar...

Fe

quote:

Orjinalden alıntı: enginizm

internet sitesinde yazıyormu? link verebilirmisiniz.
  • Anlaşıldığı kadarıyla değişiklik sadece Kampuscell tarifesiyle ilişkili değil. Konbara sistemi değişiyor. Bence başlık yanıltıcı olmuş düzeltirseniz çok iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfiz

Anlaşıldığı kadarıyla değişiklik sadece Kampuscell tarifesiyle ilişkili değil. Konbara sistemi değişiyor. Bence başlık yanıltıcı olmuş düzeltirseniz çok iyi olur.

hayır direk deişmiş.Eskiden kontorleri nereye kullanırsan kullanabiliodun ve süre kısıtlaması yoktu.Ama şimdi ole değil 1 ay kullanma süren ve sadece turkcell içinde kullanma hakkın var
    Daha fazla bilgi için:http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/?banner=tim_07062007_evanescence

• ama başlıkta değişiklik yapılabilir!!!

Mesela başlık:arkadaşınıda kampuslu yap kampanyasında değişiklik olabilir!
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanbardak18

quote:

Anlaşıldığı kadarıyla değişiklik sadece Kampuscell tarifesiyle ilişkili değil. Konbara sistemi değişiyor. Bence başlık yanıltıcı olmuş düzeltirseniz çok iyi olur.

hayır direk deişmiş.Eskiden kontorleri nereye kullanırsan kullanabiliodun ve süre kısıtlaması yoktu.Ama şimdi ole değil 1 ay kullanma süren ve sadece turkcell içinde kullanma hakkın var
    Daha fazla bilgi için:http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/?banner=tim_07062007_evanescence

Verdiğiniz linkte bilgi bulamadım. Şu linkte hâlâ konbara uygulaması aynı görünüyor:

http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,11100,00.html

Ayrıca konbara kalkıyorsa sadece kampuscell için değil diğer tarifeler için de (mesela bizbizecell) kalkıyordur. O zaman bu konu sadece Kampuscell'le ilişkili değil. Konunun başlığı "Kampuscell'de Değişiklik" değil "Konbara kalkıyor" gibi olmalı.

• quote:

Orjinalden alıntı: serkanbardak18

ama başlıkta değişiklik yapılabilir!!!

Mesela başlık:arkadaşınıda kampuslu yap kampanyasında değişiklik olabilir!

Şimdi anlaşıldı. Ama gerçekten ben konbara kalkacak sandım toptan. İfade çok açık değildi.
  • buyur gerekli açıklama sitesinden alıntı:

http://img105.imageshack.us/my.php?image=kampusjd7.jpg
  • Tamamdır, doğrudan konbarayla ilişkili bir değişiklik yok. Doğrudan kampuscell tarifesiyle ilgili bir değişiklik de yok. Sadece bir kampanya üzerinde değişiklik yapılmışsa yapılmış. Tarifelerin genel işleyişi aynı.
  • quote:

Tamamdır, doğrudan konbarayla ilişkili bir değişiklik yok. Doğrudan kampuscell tarifesiyle ilgili bir değişiklik de yok. Sadece bir kampanya üzerinde değişiklik yapılmışsa yapılmış. Tarifelerin genel işleyişi aynı.

sevindim
  • Bilgilendirme için teşekkürler , ama henüz kimseyi abone yapamadım ya:), hehe :)
  • bi an için normal konbarada değişiklik yaptılar sanmıştım. aman konbaramızı dokunmsaınlar. çünkü hediye kontör sisteminde en başarılı turkcell.
  • Arkadaslar bu kampanya cok hos ama kontorun yüklendiği kontor metre de belli olmuyor

Ogrenmek için *123*3# YES tuslarına basıp kac kontorunuzun kaldıgını ogrenebilirsiniz
  • Teşekkürler:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.