Sağolasın hocam cevaplaninca yazarm buraya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU (OMBUDSMANLIK) NEDİR NASIL BAŞVURULUR? (İNTERNET VE GSM PROBLEMLERİ) (2. sayfa)
-
-
Rica ederim, tamamdır. :)
-
Kamu denetçiliği kurumuna fiber altyapı için şikayetimi belgeler ile birlikte ilettim.Sonuç ne kadar zamanda geliyor aradan 1 ay geçmiş.
Bölgemde her sokağa fiber döşediler hatta oturduğum sokağın yarısını yaptılar aktif müşteri olmama rağmen fiberden faydalanamadım.Hatta sokağımda çalışma yapıldı gittim altyapıyı döşeyen amirleri ile konuştum 10 15 gün sürer dedi 1 ayı geçti ne gelen var ne giden. Telekom bir söz veripte tutmama gibi bir durumu söz konusu kdk bu tarz konularda ne kadar etkili ? Ne kadar evrak başvuru belgesi varsa hepsini sisteme yükledim.Boşu boşuna 24 ay sözleşmeyi yaptık adamlarla
-
Kısa sürede sonuçlanır insallah.
-
Benim de başvurum bulunuyor fakat 19gündür bir sonuç çıkmadı.
Benim binam hariç sokaktaki tüm binalarda port vardı bunu belirttim dönüş bekliyorum.Bakalım sonuç ne olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapılan bir başvuru çekilemiyor mu?
-
Biraz daha bekleyin hocam, sonuçlanacaktır er ya da geç.
-
Başvurunuzu neden çekmek istiyorsunuz? Özel bir sebep ise,
-
Ben çekmek istemiyorum. Bir yakınım buna başvurdu (iss veya telekom sektörü ile alakalı değil). Bir sonuç alamadı. Şimdi yaşadığı sorun düzeldi ve bunu geri çekmek istiyor.
-
Merhaba. Yeni bir kayıt oluşturup ilgili sorununun düzeldiğini, bir önceki talebinin durdurulması şeklinde talebini iletebilir. Ancak sistemden kayıt silme, kapatma vb. düğmesi yok.
-
BTKyı şikayet edeyim bende buraya bir işe yaramıyor BTK ttnet ne derse aynısını kopyalayıp yapıştırıyor
-
KDK mı aynı cevabı iletti size hocam?
-
bu kurumda onların lehine çalışıyor hem telekom konusunda hem kaymakamlık konusunda 2 kararıda onlara çıkardı cimerden farkı yok
-
kdkya e devlet ile giriş yapamıyorum
btk aynısını yazıyor ttnetin açık kapı iletildi diyor bişi yapamayız diyor cimer btkya iletiyor btk bişi yapmıyor thh 2 ay oldu hala gündeme bile alınmadı adalet yok ülkede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 7 Aralık 2021; 1:39:11 > -
Merhaba. KDK sayfasında "Kararı gör" düğmesine basınca orada ne yazıyor? Gönderme kararı mı çıkmış dosyanıza?
-
Buradan bir iletişim kurmayı deneyin hocam giriş yapamama sorunu ile ilgili.
-
30/12/2021'de gelmiş karar.Bununla ilgisi var mı bilmiyorum ama bu karardan 5 gün önce(25/12/2021) binaya vdsl altyapısı sağlandı hızımı 100mbps'ye yükselttim.
-
Hayırlı olsun.
-
Teşekkürler.
Sizce şikayet işe mi yaradı eğer işe yaradıysa bunlara şikayet önceden gidiyor düzeltip sonra karar alıyorlar sanırım :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam işleyiş o şekilde mi bilmiyorum ama problemin düzelmesine odaklanalım biz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X