Bildirim
Kamyonet ya da arkası camsız van tipi minibüs sürenler arkalarını nasıl görüyorlar zor olmuyor mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yan dikiz aynalarıda var o araçların, sağlarını sollarını görebiliyorlar. Mercedes axor tır kullandım , taksiden tıra geçtim zerre zorlanmadım yeterki aynalarla barışık ol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 24 Ekim 2017; 21:27:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
2016 Reno Trafic var ailemizde. Arkası kapalı. Park ederken biraz sıkıntı yaşıyorsunuz onun dışında yan aynalar büyük olduğundan sıkıntı yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
cevaplar dehşet verici. malesef bu kadar kamyon sürücüsü dikiz aynasından arkasını göremeyen bir aracın gözcü olmadan geri geri gitmesinin yasak olduğunu bilmiyor anlaşılan. her sene bu yüzden ölen 1-2 kişinin haberlerini okuyorum. hiç unutmam biri kendi çocuğunu ezmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 24 Ekim 2017; 23:40:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsis
cevaplar dehşet verici. malesef bu kadar kamyon sürücüsü dikiz aynasından arkasını göremeyen bir aracın gözcü olmadan geri geri gitmesinin yasak olduğunu bilmiyor anlaşılan. her sene bu yüzden ölen 1-2 kişinin haberlerini okuyorum. hiç unutmam biri kendi çocuğunu ezmişti.
Gözcü olmadan geri geri gitmesi yasak derken kanunda yer alan bir madde mi bu bilgilendirirseniz sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kullanıcı892
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsis
Gözcü olmadan geri geri gitmesi yasak derken kanunda yer alan bir madde mi bu bilgilendirirseniz sevinirim.
bunu kimsenin bilmemesi enteresan. insanlar nasıl ehliyet alıyor anlamadım ben. ehliyet alırken herkesin öğrenmesi gereken birşey bu. mevzuatta yazan aşağıdaki gibi. kastedilen dikiz aynası veya kamera. arkası kapalı araçta arkanı göremiyorsun. arkanı göremediğinde görüş eksik demektir. insanlar ezbere geri gidiyor. kural olmasına bile gerek yok. mantıken bulunabilecek birşey.
"Kamyon, otobüs, çekici, römork ve yarı römork takılı bir aracın geri manevrası sürücünün görüşüne açık alanda emniyetle yapılmıyor ise sürücü, aracın arkasında bir gözcü bulundurmak zorundadır."
-
Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler herkes öğrenmiş oldu böylece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hyundai i10 1.2 elite otomatik vites yorumları
- benzin pompası arızası
- en iyi motor yağı
- arabanın dizel mi benzinli mi nasıl anlaşılır
- benzinliklerde antifiriz değişimi
- taigo bagaj hacmi
- seat ateca 2024 fiyat listesi
- elektron araba
- 2023 en çok satan arabalar
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X