Şimdi Ara

Kamyonlar şehir içine park edebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi kamyonlar şehir içine park edebilir mi?

• Kamyonların şehir içine girebilmeleri için özel saatler vardır. Mesela sabah 06.00 akşam 10.00 arası şehir içine giremezler. Girenler ya trafikten izinli ya da belediye aracıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 23 Temmuz 2010; 0:23:43 >
  • Bir evin eşyasını taşıyorlarsa park edenler oluyor o evin sizin ev olduğunu düşünün başka türlü eşyalarınızı nasıl evinize getirtebilirsiniz?
  • Şehir içi denilen yer farklıdır. Taksim meydanına Kadıköy meydanına ya da Ankara Kızılay meydanına kamyon tır sokabilir misin? Hayır. Ama Keçiören'e rahatlıkla girebilirsin. Amaç trafiğin akışını yavaşlatmamak. Yani tutupta Taksim meydanından ev almayacaksın sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Şehir içi denilen yer farklıdır. Taksim meydanına Kadıköy meydanına ya da Ankara Kızılay meydanına kamyon tır sokabilir misin? Hayır. Ama Keçiören'e rahatlıkla girebilirsin. Amaç trafiğin akışını yavaşlatmamak. Yani tutupta Taksim meydanından ev almayacaksın sonuçta.

Diyelimki o mevkilerden ev aldın nasıl eşyalarını getireceksin?Taşıma şirketleri getirirler diyebilirsin onlarda izin belgesi ile yapıyorlar da diyebilirsin neticede bir şekilde kamyon şehre girmiş olmuyor mu?Şu da var Kodaman olanlar için sorun değil her izin verilir görmezden gelinir demi...
  • Kamyon şehre giremez demedim ki ben dikkatli oku yazımı. Belli saatler içerisinde izinli veya belediye aracı hariç giremez dedim. Giren adam yine girer ama ceza yemeyi de göze almış demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.