Bildirim
kamyonlar ve kazaları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
en feci si karşıdan tır geliyoya çok feci ya -
ya en sondaki kazaya ne demeli
yaa habibi yallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 15 Ekim 2009; 16:18:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kentaur
ya en sondaki kazaya ne demeli
yaa habibi yallah
-
80 km ile giden yüklü bir kamyonun 100 metreden daha kısa bir mesafede duramayacağını düşünerek trafikte mümkün olduğunca kamyonlardan uzak dururum. en çok yapılan hatada kamyonların sağına geçmektir. FSM gişelerinde hemen her akşam kamyonun sağdan vurduğu kazaya tanık oluyorum. -
bu videoyu türk kamyonculara izletmek lazım. onların normal sürüşleri bile tehlikeli. koca kamyonlarla makasa filan giriyorlar, aşırı hız yapıyorlar, öndeki arabanın tamponuna yapışıyorlar... vs. birde söyleyince kızıyorlar, sopa alıp iniyor aşağı. %95 i böyle. -
1.46 çok dikkat edin arkadaşlar bu olayı fifth gearda da gösterdiler....
araçlar resmen kör noktada kalıyor tır hiç görmeden pat diye vuruyor.... sensör kamera v.s. zorunlu hale gelmeli.....
yada orayı gösteren bir ayna olmalı direk... çok tehlikeli... -
Momentum çok fena.
Göbeklerde kamyon ağır ağır dönerken kör noktasına girip kasa ve teker altında sıkışan araba çok.Niye kamyon dönerken sağından zorlarlar anlamıyorum. -
Momentum nun fena olmaması için çok yavaş gitmeleri lazım(p=m.V) Ama dikkat edersenizbütün kazalar aşırı süratten. -
bir kamyonu sollayacağım zaman ister gündüz isterse gece mutlaka birkaç kez sellektor yapıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: liarda
Momentum çok fena.
Göbeklerde kamyon ağır ağır dönerken kör noktasına girip kasa ve teker altında sıkışan araba çok.Niye kamyon dönerken sağından zorlarlar anlamıyorum.
bilmiyorlarda ondan. bilseler girmezler. halbuki o taraf kör nokta. hiç bir şey gözükmüyor. kamyoncular aslında bu kör nokta sorunundan kurtulabilir. sağ dikiz aynasının altına dış bükey ayna taksalar sorun biter... -
quote:
Orijinalden alıntı: Whisper911
1.46 çok dikkat edin arkadaşlar bu olayı fifth gearda da gösterdiler....
araçlar resmen kör noktada kalıyor tır hiç görmeden pat diye vuruyor.... sensör kamera v.s. zorunlu hale gelmeli.....
yada orayı gösteren bir ayna olmalı direk... çok tehlikeli...
Kesinlikle haklısınız çok güzel tespit tekrar izleyince anlaşılıyor ki dediğiniz gibi tır şöförü o aracı kesinlikle görmüyor. Aman dikkatli olalalım kamyonlardan tırlardan uzak duralım... -
insan gibi hızlarda gitseler hiçbiri olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: reggeaton
bir kamyonu sollayacağım zaman ister gündüz isterse gece mutlaka birkaç kez sellektor yapıyorum
Aynısını bende yapıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X