Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfi_19 -- 29 Kasım 2023; 4:49:43 >

• Öyle pek inançlı biri değilim, ama şu yorumları görüyorum da harbiden bu ülke insanı, dinden soğumak için bir sürü bahane sunuyor.

Ne kadar cahilsiniz. Çok müslümansınız biriniz de çıkıp şu adama kardeşim bu dediğin yanlış bak Allah'ın kitabında böyle yazıyor diyememişsiniz.

Yok efendim yanlış anlaşılmaymış da manası varmış da kem küm. Öyle saplanmışsınız ki sorgulamadan inanmak bataklığına, çıkmaya çalışmıyorsunuz bile.
  • az zorla peygamberleri inkara gidiyorsun
  • seyfi_19 kullanıcısına yanıt
    hadis alimi olduğumu mu söyledim ki sadece tavrından sadece kuran diyenlere inandığın anlaşılıyor. bir şeyler yazanlara kısa cevap verince anlayacaklarını düşünerek yazıyorum ama yanılıyorum galiba. herşey gibi yazmak da yozlaşma yolunda anlaşılan
    bilmediğim konu

itham etmek

yozlaşmak

herşeyi yanlış anlamışsın devenin cevabı aklıma geldi nerem doğru ki

bir cümlede bu kadar yanlış anlaşılmanın neresini düzelteyim ki
  • Doğru kandinller bi'dattır. Yani sonradan dine sokulmuştur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dinimizislam.com
    Mübarek gecelerle ilgili çeşitli sorular - Dinimiz İslam
    http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=2018

• Bu meselelere fazla takılmayın kuranda hiç geçmese bile bu geceler bir mana barındırıyor. Diyelim ki mana da barındırmasın. Bu gecelerde daha fazla ibadet etmenin dua etmenin tövbe etmenin eş dostu aramanın islama ne zararı var. Kaldı ki kimseyide zorlayan bir şey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    düşük mb oyun önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Şimdi burda doğru tespiti yapmak lazım yanlış olan geceler değil bunların bir mana taşıdığı değil bu konuda hem fikiriz değil mi.

• Miraç vakası, beraatın ne anlam taşıdığı kadir gecesinde kuranın inmesi bunlar hepsi tarihi vaka o zaman bunlar niçin olmuş kuranda niçin geçmiş peygamber bu konulardan niçin bahsetmiş bunların hepsini bir tarafa koyalım o zaman

• din ve paygamberde yoktur dedede rahatla bir mod şuna çeki düzen versin..
    dini konu açıp tartışma yaratıyor ikide bir modlar göreve....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Aralık 2018; 16:35:32 >
    Allahın bize oku dediği kuranı okumadığımız için anlam yükleyemediğimiz için belli örgütlenmelerin kurgusu olduk bile. Çevrendeki insanlara sor miraç gecesinin ne anlam taşıdığını sor bilen bulabilecekmisin. Ne gerek varmış efendimiz allaha bu kadar yaklaşacak kadar yükselmiş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.