Şimdi Ara

Kangoo 1.5 dci 65 bg aracimin motoru yolda yandi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.3 gun once 2004 model kangoo aracimla seyahat ederken birden motordan yogun sekilde beyaz duman attigini gordum.arabayi saga cekip durdum.devir saati biden 5 binlere firladi.hemen kontagi cevirdim motoru durdurmak icin fakat motor calismaya devam etti.indim kaputu actim.motordan duman geliyordu.daha sonra egzozdan cikan duman simsiyah oldu ve arabanin etrafini kapladi.icinide.suyunu komple firlatti motordan.ve 2 dakika kadar sonra kendiliginden durdu.ne oldu anlamadim.neden boyle olmus olabilir(araba su an calisiyormu bilmiyorum.olaydan sonra calistirmadim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • offffffffffffffff geçmiş olsun

yemezler
  • Olaydan sonra niye çalıştırmıyorsun ?

bu arada fake kokusu geldi
  •  Kangoo 1.5 dci 65 bg aracimin motoru yolda yandi
  • Araban zebani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün önce seyehat esnasında oluyor! O araç o şekilde yolda kalıyor. Araç sanayiye çekilmiyor. 3 gün sonra forumda konu açılıp soru soruluyor.
    Yok artık yaa!
    Ayıptır ama yaa!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 3 1.5 Dci Motor Yaptırdım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracı psikoloğa götür hocam
  • araba 2 gündür yol kenarından bekliyor yani

• Arabayı üst vitese alıp (4-5) debriyajı bıraksaydınız dururdu

Sanırım bir şekilde (Turbo dağılması vesaire) yağ ulaşmaması gereken bir yere, emme manifolduna ulaşıyor. Üstelik sıcak yerle temas ettiği için buhar olarak. O da yanma odasına giriyor ve bir çevrim başlıyor. Motor yakıt olarak yağı kullanıp çalışmaya başlıyor. Kontak kapatsanız bile motor çalışmaya devam eder. Çünkü dizel motorda elektronik ateşleme falan yok, yakıtı buldu mu çalışır. Tek çözüm vitesle arabayı stop ettirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 13 Şubat 2014; 7:47:50 >

• aynı şey bizim mahmut abiye olmuştu. motor birden duman atmıştı.

mahmut abi kaputu açtığında motorun ters döndüğüne şahit olmuş kendinden geçmişti.

usta motoru düzeltemeyeceğini aracı ters kullanması gerektiğini söylemişti.
  • Abiler araba su an sanayide pistonlar filan erimis.motor deisiyor.yukarda inanmayan arkadaslarda bence gidip biraz uyusunlar.stres basmis kendilerini.goodorevil tesekkur ederim

• zamanında yalan konular çok açıldı herhalde kimse birşeye inanmıyor forumda
  • aynısı benim mazda e2200 de başıma geldi. millet yangın tüpünü alıp koşmuştu araba yanıyor diye sonuç güzel bi para sıkışmış

karterdeki yağı pistonlara alarak araba yağı yakıyor sonra yağsız kalan arabada yatakları felan sarıyor. piston gömlek felan derken oof

geçmiş olsun.
  • lpg'dendir.
  • Doğruysa eğer geçmiş olsun. Değilse de zaten alıştık artık böyle konulara, sıkılan ergen arkadaşlar çok forumda..
  • Otomotiv bakım işinden anlayan birine aracı göstermeyi düşünmüyorsun galiba.
    Grip olmuşsa araç birkaç gün içinde iyileşir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Otomotiv bakım işinden anlayan birine aracı göstermeyi düşünmüyorsun galiba.
    Grip olmuşsa araç birkaç gün içinde iyileşir.

Hocam kasko karsilamadi.sanayiye cektik motor indi.mekanik arizaymis kasko 5 kurus odemiyo

• https://imageshack.com/i/f5ointj

• https://imageshack.com/i/j797w2j

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.