arkadaslar bende kangoo 2007 multix 65 bg var ve ben bu kangooyu modifiye etmek istiyogrum, ama cok guzel ve orginal bir sekilde bana yardimci olabilirseniz cok sevinirm
simdiden tesekkuler
Aynı arabadan bizdede var ne tür düşünüyoresun motor mu yoksa dış görünüş mü?
ben kangooyun motorunu ve disini modifiye etmeyi dsunuyogrum. yani tamamini
quote:
Orijinalden alıntı: fatihozturk
Bence motor dan başla yada o kadar para harcayana kadar saat daha ii modifiye olabilen bişe al
quote:
Ara beyin uygulatın ,açık hava filtresi tak,dışarı güzel bir 16 inç lik jant atın ,birde tampon altı etek ile sis farı takın ,son susturucuyu değiştir, ön tarafa koruma taktır jiplerdeki gibi, camlara film çek , güzel bir cd çalar tak ,küçük bir ses sistemi kur,kapı kollarını metalik gri yap , istersen içinide ART CAR da deri kaplat.
Bu söylediklerimi yaparsan kangoo çok dehşet olur.
quote:
Orijinalden alıntı: MINERVAL
Ara beyin uygulatın ,açık hava filtresi tak,dışarı güzel bir 16 inç lik jant atın ,birde tampon altı etek ile sis farı takın ,son susturucuyu değiştir, ön tarafa koruma taktır jiplerdeki gibi, camlara film çek , güzel bir cd çalar tak ,küçük bir ses sistemi kur,kapı kollarını metalik gri yap , istersen içinide ART CAR da deri kaplat.
Bu söylediklerimi yaparsan kangoo çok dehşet olur.
Alıntıları Göster
17 inc jant yeter
quote:
Orijinalden alıntı: SAİM.
17 inc jant yeter
Alıntıları Göster
arkadaslar soyledikleriniz guzel fikirler bende bunlari yapmayi dusunuyordum sonunda kangoo 110 hp olacak: chip, daha buyuk turbo ve acik hava filitresi
daha cok fikirler bekliyorgum fikirler icinde tesekkurler
hadi arkadaslar fikirleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr
quote:
hadi arkadaslar fikirleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Krom olarak , Kangoo yazılı kapı eşikleri , Krom ayna kapağı ve cam altı krom çıtalar var , bu tip ürünler düşünürsen ulaşabilirsin bana . ( msn : andy_brs@hotmail.com )
Kötü de olsa fikir olması açısından bi fotoğraf var koyuyorum , detaylı fotoğraf istersen bi şekilde onuda halledebiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: SAİM.
17 inc jant yeter
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: warrior sako
17 inc jant yeter
BEN DE 18'' DİYEYİM BARİ DE TAM OLSUN,HATTA GİDEMESİN...
19 jant takın ya yakışır
Ticari araca ne modifiyesi ben onu anlamıyorum bu araçlar yük taşımaya yaramıyo mu
quote:
Orijinalden alıntı: K@lken
19 jant takın ya yakışır
Ticari araca ne modifiyesi ben onu anlamıyorum bu araçlar yük taşımaya yaramıyo mu
bence ticari araclara modifiye guzel yakisiyor yapmasini bilirsen tabi
quote:
19 jant takın ya yakışır
quote:
Orjinalden alıntı: K@lken
19 jant takın ya yakışır
Niye ya öyle demeyin.Bizde yolda görüyoruz keyfimiz yerine geliyo.İki gülüyoruz fenamı
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-18F1A75FA
quote:
19 jant takın ya yakışır
Niye ya öyle demeyin.Bizde yolda görüyoruz keyfimiz yerine geliyo.İki gülüyoruz fenamı
Alıntıları Göster
Ticari araçlara , hele hele kangooya mod yakışmaz bence de . Bizde de kangoo var babam kullanıyor. Bence harcadığın emeğe ve paraya değmez ama senin kararın sonuçta..
quote:
Orijinalden alıntı: sktem
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Doblo Modifiye Topiğine dönmesin
quote:
19 jant takın ya yakışır
quote:
19 jant takın ya yakışır
herkesin zevki farlıdır. tırlara, 4x4 lere yapıolarda bunlaramı olamayacak hem herhalde bilmiosun ford connect x-press i ve ford connect sportvan consepti
quote:
Orijinalden alıntı: connectgücü
quote:
19 jant takın ya yakışır
herkesin zevki farlıdır. tırlara, 4x4 lere yapıolarda bunlaramı olamayacak hem herhalde bilmiosun ford connect x-press i ve ford connect sportvan consepti
Alıntıları Göster
Yakışır ticariye modifiye
quote:
Orijinalden alıntı: osmanozbay
Yakışır ticariye modifiye
Alıntıları Göster
Modifiyeyi çok abartmamak lazım. Nihayetinde kangoo, tomobil değil hoş gitmeyebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: kumanda
Modifiyeyi çok abartmamak lazım. Nihayetinde kangoo, tomobil değil hoş gitmeyebilir.
Alıntıları Göster
Doblo modifiye bölümüne bir göz at istersen
quote:
Orijinalden alıntı: ALph1940
Doblo modifiye bölümüne bir göz at istersen
Alıntıları Göster
bu resimdeki kangoo bizim burda şirinevler'de duruyo genelde araba komple modlu üstelik performnas tipi son susturucu ve blow-off var arabada egzos yeteri kadar ses veriyor bir dizel motor için ama blow-off bambaşka gerçekten çıkardığı ses muhteşem her vites atışında,her gaz verişinde,gazı salışında ses çıkarıyor ayrıca arka stoplar böyle değil kendileri şeffaf cam yapmışlar ve içine de küçük ledler yapmışlar mesela geri vites lambası normal araçlarınki gibi sarı değil bembeyaz yanıyor ledler sayesinde ön farlara da xenon takmışlar içinde de jsv racing göstergeleri var kırmızı kırmızı tabi ses sistemini de unutmamak lazım renault'yu genelde sevmem ama bu kangoo'yu yakından inceleyince çok beğendim