Şimdi Ara

Kankanın kendinize küfür etmesi durumu doğru mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuldan sevdiğim, hatta en yakın bir arkadaşım var, teknoloji hakkında konuşurken küfür etti, sonra dedim durup dururken neden küfür ediyorsun vesaire, tartışmaya başladık. Çocuk normal bir şeymiş gibi bahsediyordu, "nolacak,arkadaşız, şakasına ediyoruz vesaire." böyle gereksiz bir lafı aşağılayıcı lafı insan arkadaşına eder mi? Sonra iyi o zaman konuşmazsın olur biter diyerekten kestik arkadaşlığı, çok mu alınganım? yakın arkadaşların küfür etmesi çok mu normal hale geldi yoksa?

• Küfür hiç bir zaman iyi bir şey değildir, kimseye edilmemeli fakat çok abartmadıkça arkadaşa edilirse sakınca görmüyorum. Eğer kötü niyetli değilse görmezden gelin. Hoşlanmadığınını söyleyin ama alınmaya, aranızı açmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChiefOfficer

Küfür hiç bir zaman iyi bir şey değildir, kimseye edilmemeli fakat çok abartmadıkça arkadaşa edilirse sakınca görmüyorum. Eğer kötü niyetli değilse görmezden gelin. Hoşlanmadığınını söyleyin ama alınmaya, aranızı açmaya gerek yok.
    Hocam bence alınganlık yapmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sixpounder

Hocam bence alınganlık yapmışsın.

Alıntıları Göster
    Ana avrat sövmediği sürece sıkıntı yok.
  • Öyle arkadaş olmaz olsun. İyi yapmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

Öyle arkadaş olmaz olsun. İyi yapmışsın.
    Ana bacı karıştırmadığı sürece sıkıntı yok . Her şeye alınırsan arkadaş edinemezsin dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Havacı

Okuldan sevdiğim, hatta en yakın bir arkadaşım var, teknoloji hakkında konuşurken küfür etti, sonra dedim durup dururken neden küfür ediyorsun vesaire, tartışmaya başladık. Çocuk normal bir şeymiş gibi bahsediyordu, "nolacak,arkadaşız, şakasına ediyoruz vesaire." böyle gereksiz bir lafı aşağılayıcı lafı insan arkadaşına eder mi? Sonra iyi o zaman konuşmazsın olur biter diyerekten kestik arkadaşlığı, çok mu alınganım? yakın arkadaşların küfür etmesi çok mu normal hale geldi yoksa?

anaya bacıya küfür yoksa sorunda yok sonucta o senin arkadaşın kız cocugumusun sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursaa

quote:

Okuldan sevdiğim, hatta en yakın bir arkadaşım var, teknoloji hakkında konuşurken küfür etti, sonra dedim durup dururken neden küfür ediyorsun vesaire, tartışmaya başladık. Çocuk normal bir şeymiş gibi bahsediyordu, "nolacak,arkadaşız, şakasına ediyoruz vesaire." böyle gereksiz bir lafı aşağılayıcı lafı insan arkadaşına eder mi? Sonra iyi o zaman konuşmazsın olur biter diyerekten kestik arkadaşlığı, çok mu alınganım? yakın arkadaşların küfür etmesi çok mu normal hale geldi yoksa?

anaya bacıya küfür yoksa sorunda yok sonucta o senin arkadaşın kız cocugumusun sen
    İyi yapmışsın. Ama nasıl bir küfür önemli olan o. Kalkıp arkadaşa senin belanı bilmem ne yapayım gibi sözler söylenmez şakası falan olmaz onun benim fikrim bu,hoşlanmıyorum bu olaydan. Ama komik bir olay karşısında puşt,pezo falan bunlar sıkıntı yapacak şeyler değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mob Associate

İyi yapmışsın. Ama nasıl bir küfür önemli olan o. Kalkıp arkadaşa senin belanı bilmem ne yapayım gibi sözler söylenmez şakası falan olmaz onun benim fikrim bu,hoşlanmıyorum bu olaydan. Ama komik bir olay karşısında puşt,pezo falan bunlar sıkıntı yapacak şeyler değil.

Alıntıları Göster
    1. , 2. ve 3. derece akrabalar dışında küfürlere alınmamalısın. Tabi bu akraba zırvaları senin onları ne kadar sevdiğine bağlı, bunun yerine sevdiğin kişileride koyabilirsin.

Kimi insanların özellikle Türkiyedekilerin "bak biz samimiyiz" deme şekli küfür etmedir. Eğer senin değer verdiğin bir şeye küfür ederse de sohbetin hararetini bozmadan uyarırsın olur biter. Gidip arkadaşına ben aşırı alıngan davrandım kusura bakma diyip barışmalısın. İyi anlaştığın biriyle böyle bi sebepten bozuşma bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

1. , 2. ve 3. derece akrabalar dışında küfürlere alınmamalısın. Tabi bu akraba zırvaları senin onları ne kadar sevdiğine bağlı, bunun yerine sevdiğin kişileride koyabilirsin.

Kimi insanların özellikle Türkiyedekilerin "bak biz samimiyiz" deme şekli küfür etmedir. Eğer senin değer verdiğin bir şeye küfür ederse de sohbetin hararetini bozmadan uyarırsın olur biter. Gidip arkadaşına ben aşırı alıngan davrandım kusura bakma diyip barışmalısın. İyi anlaştığın biriyle böyle bi sebepten bozuşma bence.

Alıntıları Göster
    Ailene falan etmediyse alınganlık etmişsin.

• @kursaa

Komik bir durum değil, normal konuşurken "***raam şu ekran kartı şundan daha iyi" diye başladı sonra salak falan gibi laflara döndü. Düzgünce uyarmama rağmen devam etti, ben tek bir kötü söz söylemedim. Laflarında, gerektirecek bir durum olmadığı halde salak gibi kelimeler sarfetmesi zoruma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 2 Şubat 2015; 2:28:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snipertalent

@kursaa

Komik bir durum değil, normal konuşurken "***raam şu ekran kartı şundan daha iyi" diye başladı sonra salak falan gibi laflara döndü. Düzgünce uyarmama rağmen devam etti, ben tek bir kötü söz söylemedim. Laflarında, gerektirecek bir durum olmadığı halde salak gibi kelimeler sarfetmesi zoruma gitti.
    haklısın kendine küfrettirme çok seviyesiz bir şey
  • Onların yanlışı durup duruken küfretmek hiç normal bir şey değil, bi kere akla yatkın bir neden söyleyin.(ve hayır arkadaştır yapar bir neden değil AKSİNE caydırıcı birşeydir)toplumda normal karşılanması ayrıca kötü ve seviyesizlik göstergesi.

@kursaa Adam durup dururken vücudunun her deliğine farklı bir toplu taşıma aracı yakıştırıyor yetmiyor delik olmayan yerlerine başlıyor kullanmadığı memeli,balık,ağaç vs kalmıyor NERESİ NORMAL bunun. Haa sen dersen ki anaya babaya etmiyo normal o zaman sana dicek laf bulamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sitar3 -- 2 Şubat 2015; 4:41:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sitar3

Onların yanlışı durup duruken küfretmek hiç normal bir şey değil, bi kere akla yatkın bir neden söyleyin.(ve hayır arkadaştır yapar bir neden değil AKSİNE caydırıcı birşeydir)toplumda normal karşılanması ayrıca kötü ve seviyesizlik göstergesi.

@kursaa Adam durup dururken vücudunun her deliğine farklı bir toplu taşıma aracı yakıştırıyor yetmiyor delik olmayan yerlerine başlıyor kullanmadığı memeli,balık,ağaç vs kalmıyor NERESİ NORMAL bunun. Haa sen dersen ki anaya babaya etmiyo normal o zaman sana dicek laf bulamam.
    ciddi sövmüyor ki bence fazla tepki vermişsin ..
  • Babama laf etmesin gerisi vız

La ederse etsin sanki ne babamla onun arasında sorun yok devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: darXelcan

Babama laf etmesin gerisi vız

La ederse etsin sanki ne babamla onun arasında sorun yok devam et
    hiç işte boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

hiç işte boşver

Alıntıları Göster
    Sorunlumusunuz arkadaşlar siz? yorumlara bak küfür etmek normal bir şey gibi olur öyle alınganlık etmişsin akrabaya anaya bacıya sövmezse bir şey olmaz arkadaş bulamazsın vs. böyle arkadaşları olacaksa hiç olmasın daha iyi.Kalite nedir biliyor musunuz? kimsenin görmediği bir anda bile doğru olanı yapmaktır ve kaliteli insan küfür etmez.Ağzından küfür düşmeyen durduk yere küfür eden biri varsa ortamda yada arkadaşınız ise koşarak uzaklaşın oradan varsın eksik kalsın öyle arkadaş.Sonra Türk milleti neden hanzo neden öküz neden kızlar bize bakmıyor bık bık konuşuyorsunuz.Küfür etmeyi de normalleştirdiniz ya helal olsun ne diyeyim.

• Gayet normal ve samimi.En azından diger insanlardan farkının oldugunu anla sende ona et vurun geçirin birbirinize

• quote:

Orijinalden alıntı: DrOetker

Gayet normal ve samimi.En azından diger insanlardan farkının oldugunu anla sende ona et vurun geçirin birbirinize
    Hiç küfür edilmeyen bir arkadaş ortamı görmedim ben, ama kimileri suyunu çıkartıyor, herkesin içinde ediyor, sürekli o şekilde hitap ediyor... Öylelerinin paçasını alacaksın aşağı... Yoksa belli sınırlar dahilinde -küfür de değil aslında- lakap, sokak argosu ayarında hitap şekilleri samimiyeti artırır... Arı bir Türkçe'yle kurulan samimiyet pek tat vermiyor zaten... "Korkarım sizi kırdım kuzum, sanırım sorumu anlamadın arkadaşım" böyle şeyler var mı artık? Yok... Koca koca amcalar bile birbirine "lannn jantı kırık nörüyonnn" diyorlar :)
  • quote:

@kursaa

Söylediğiniz şekilde lafa başlayanlardan hiç hoşlanmam ben de. Hani samimiyetten ''lan pu*t naber'' diye gülerek bir cümle söylese dikkate almamak lazım da y****m gibi başlayınca orada ayrı bir olay var bence (açıkalayamıyorum). Siz yine de ısrarla uyarın, devam etsede aldırış etmeyin. Benim de arkadaşım bana kelimeyi uzatarak p*zev*nk diyor. Ama ciddi bir durum olsa beni satmayacaklar arasında ilk sırada o vardır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.