Arkadaşlar ösym nin yeni yayınladığı rehberlik servisine istediğim üniversitenin bölümünü yazdınız benim mf4 55387 geçen sene 0,15 e gore 64600 yazarken 0,12 ye gore 56600 yazıyor bu sene de 0,12 geçerli olacağı için ben bu bölüme zar zor girecem haksız mıyım?
o 0,12 denene şu galiba;
geçen sene alan dışı tercih eden birinin başarı sırası. yani bizi ilgilendir miyor. Ama emin değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: okansss
Arkadaşlar ösym nin yeni yayınladığı rehberlik servisine istediğim üniversitenin bölümünü yazdınız benim mf4 55387 geçen sene 0,15 e gore 64600 yazarken 0,12 ye gore 56600 yazıyor bu sene de 0,12 geçerli olacağı için ben bu bölüme zar zor girecem haksız mıyım?
Ben o saçmalığı bi türlü çözemedim ben de ftr yazacağım sıralama 12k cıvarı bısey dıyor gecen sene 18900le kapamıs bır bolum saka gbi puan degısır fakat sıralama nasıl değişir anlam verilmez.
ya o 0.12 ler ne acaba
quote:
Orijinalden alıntı: ylmz12
o 0,12 denene şu galiba;
geçen sene alan dışı tercih eden birinin başarı sırası. yani bizi ilgilendir miyor. Ama emin değilim.
hocam inş öyledir ter bastı valla
quote:
quote:
o 0,12 denene şu galiba;
Evet öyledir ya deyse saçmalık resmen
quote:
quote:
o 0,12 denene şu galiba;
%90 öyle çünkü öyle bir şey olsa klavuzada koyarlardı. Klavuzde ne gösteriyorsa sıralamayı odur 2011 in sıralaması.