Şimdi Ara

Kapalı olması gerek fatih camii 20 Mart video kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Videoyu izleyin arkadaşlar. Adam balgamını heryere sürüyor. Bu kafayla bu korona bitmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acilde bi hastayı karantinaya aldılar. Adam odada durmuyor. Yakınımı getirin laaan diye bağırıyor. Herkes bağırıyor "amca gir içeri, hepimizi hasta edeceksin" diye. Adam "s****rim hepinizi, ne b**k olursanız olun" diye dolaşıyor. Güvenlik bir şey yapamıyor, tabi. Ne yapacak adamı kolundan tutup da kendine mi bulaştırsın?

Bu durumda polisin veya askerin olağanüstü yetkileri kullanmasını hak görüyorum ben. Toplum sağlığı için gerekli.

Dediğim olay dün gece oldu.
    Yok bu iş sıkı yönetim ilan edilmeden olmaz zaten bu başdan belliydi bu cahil embesil toplumdan başka birşeymi bekliyodunuz bunları alıcaksın direk idam ediceksin insanlar zaten gergin birde bu sorumsuz yobazlar daha çok geriyor insanı ben govenlik görevlisiyim birgün artık birine jopla girişcem heralde başlarım işine gücüne diyip sinirim bozuluyor ne yapıyim devamlı hoş görü gösteriyoruz bu insanlara hepimiz sağlığı için diyoruz size karşı şahsınıza karşı yapılmış birşey değil diyoruz genede anlamıyorlar yobazlar.
  • Acilde bi hastayı karantinaya aldılar. Adam odada durmuyor. Yakınımı getirin laaan diye bağırıyor. Herkes bağırıyor "amca gir içeri, hepimizi hasta edeceksin" diye. Adam "s****rim hepinizi, ne b**k olursanız olun" diye dolaşıyor. Güvenlik bir şey yapamıyor, tabi. Ne yapacak adamı kolundan tutup da kendine mi bulaştırsın?

Bu durumda polisin veya askerin olağanüstü yetkileri kullanmasını hak görüyorum ben. Toplum sağlığı için gerekli.

• Aynı İtalya gibiyiz. Sorumsuzca davranan birçok insan (!) var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Aynı İtalya gibiyiz. Sorumsuzca davranan birçok insan (!) var.
    ne alakasi var ?

goruldugu uzre normal cami degil. tiplere bakarsan tarikatci ve caminin de tarikat camii oldugu belli.

adam orada saga sola tukurk surmuyor. sadece camiyi kutsal gordugu icin , duvari yuzune gozume suruyor. cennet nurunu suruyormus gibi hissediyor ... bu kafada zehirlenmis cunki. din dusmanligini birakin ...
  • Yok bu iş sıkı yönetim ilan edilmeden olmaz zaten bu başdan belliydi bu cahil embesil toplumdan başka birşeymi bekliyodunuz bunları alıcaksın direk idam ediceksin insanlar zaten gergin birde bu sorumsuz yobazlar daha çok geriyor insanı ben govenlik görevlisiyim birgün artık birine jopla girişcem heralde başlarım işine gücüne diyip sinirim bozuluyor ne yapıyim devamlı hoş görü gösteriyoruz bu insanlara hepimiz sağlığı için diyoruz size karşı şahsınıza karşı yapılmış birşey değil diyoruz genede anlamıyorlar yobazlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NuTeRX kullanıcısına yanıt
    Gene bir hasta yakını karantina odasına alinmayinca güvenliği bıçaklamış, sonra bu belalar neden geliyor. Bu toplum çok kötü bir yere gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Acilde bi hastayı karantinaya aldılar. Adam odada durmuyor. Yakınımı getirin laaan diye bağırıyor. Herkes bağırıyor "amca gir içeri, hepimizi hasta edeceksin" diye. Adam "s****rim hepinizi, ne b**k olursanız olun" diye dolaşıyor. Güvenlik bir şey yapamıyor, tabi. Ne yapacak adamı kolundan tutup da kendine mi bulaştırsın?

Ruh sağlığı yerinde olmayan insanlara yapıldığı gibi, zor kullanılarak, elleri kolları bağlanabilir. Bahane aramak yerine çözüm aramak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi bu adamların ibadeti nafile. Keşke bu içeriden çıkmasalarda içeride nefes alamayınca hastalıktan anlasalar.

Polis kuvveti niye bunlara müdahale etmiyor. Verin para cezasını 20bin lira.
    plastik kelepce ve jop akillandirir. baglasinlar elini ayagini agzi kopure kopure delirip gebersin serefsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke allahlarına kavuşsalar biran önce ama bize bulaştırmasalar.
    Önce uyaracaksın sonra kafaya tek kurşun sonuçta masrafıda daha az olur bir kurşun masrafı.

Kendi kendime bu kadarınında abartı fazla canilik olduğunu düşündüm ama sonuçta adamın yaptığıda cinayete teşebbüs.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

ne alakasi var ?

goruldugu uzre normal cami degil. tiplere bakarsan tarikatci ve caminin de tarikat camii oldugu belli.

adam orada saga sola tukurk surmuyor. sadece camiyi kutsal gordugu icin , duvari yuzune gozume suruyor. cennet nurunu suruyormus gibi hissediyor ... bu kafada zehirlenmis cunki. din dusmanligini birakin ...

Alıntıları Göster
    Hocam adam duvara surdukten sonra elini yüzüne götürmüyor, önce agzına sürüyor sonra duvarlara sürüyor. Sizin dediğiniz gibi olsa tam tersi olmalıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Acilde bi hastayı karantinaya aldılar. Adam odada durmuyor. Yakınımı getirin laaan diye bağırıyor. Herkes bağırıyor "amca gir içeri, hepimizi hasta edeceksin" diye. Adam "s****rim hepinizi, ne b**k olursanız olun" diye dolaşıyor. Güvenlik bir şey yapamıyor, tabi. Ne yapacak adamı kolundan tutup da kendine mi bulaştırsın?

basçan boylesine elektroşoku kendine gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

ne alakasi var ?

Alıntıları Göster
    tr.wikipedia.org
    İsmailağa Camii - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0smaila%C4%9Fa_Camii

Normal cami değil mi?

Ayrıca ben ve din düşmanlığı çok uzak. Ben Türkiye'de bazı insanların vurdum duymaz ve cahil olduklarını söylüyorum sadece bu. İtalya gibi sorumsuz davranıyoruz. Cami olur, park bahçe olur.

• Ulan bu heriflerle ayni ortamda yaşıyoruz
    Bide hindistana pis deriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gezide sıktıkları biber gazından lazım. Belki bulaşmayı önler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 22 Mart 2020; 12:21:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.