< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Acilde bi hastayı karantinaya aldılar. Adam odada durmuyor. Yakınımı getirin laaan diye bağırıyor. Herkes bağırıyor "amca gir içeri, hepimizi hasta edeceksin" diye. Adam "s****rim hepinizi, ne b**k olursanız olun" diye dolaşıyor. Güvenlik bir şey yapamıyor, tabi. Ne yapacak adamı kolundan tutup da kendine mi bulaştırsın?
Bu durumda polisin veya askerin olağanüstü yetkileri kullanmasını hak görüyorum ben. Toplum sağlığı için gerekli. Dediğim olay dün gece oldu. |
Yok bu iş sıkı yönetim ilan edilmeden olmaz zaten bu başdan belliydi bu cahil embesil toplumdan başka birşeymi bekliyodunuz bunları alıcaksın direk idam ediceksin insanlar zaten gergin birde bu sorumsuz yobazlar daha çok geriyor insanı ben govenlik görevlisiyim birgün artık birine jopla girişcem heralde başlarım işine gücüne diyip sinirim bozuluyor ne yapıyim devamlı hoş görü gösteriyoruz bu insanlara hepimiz sağlığı için diyoruz size karşı şahsınıza karşı yapılmış birşey değil diyoruz genede anlamıyorlar yobazlar.
|
Gene bir hasta yakını karantina odasına alinmayinca güvenliği bıçaklamış, sonra bu belalar neden geliyor. Bu toplum çok kötü bir yere gelmiş.
|
plastik kelepce ve jop akillandirir. baglasinlar elini ayagini agzi kopure kopure delirip gebersin serefsiz.
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 22 Mart 2020; 12:21:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |