Şimdi Ara

Kapandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RCT2009 -- 24 Aralık 2008; 20:09:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: RCT2009

www.otocikmacim.com isimli internet sitesi Konusun da Bütün DH üyelerini uyarıyorum.. alışverişinizi sanal ortamdan yapmayın, illede alışveriş yapacaksanız gidip görerek anlaşarak aldığınız ürünü deneyerek yapın. Bir çok insan Gibi Benide Üzdüler lanet olsun diyorum...

Hocam geçmiş olsun. Uyarın için teşekkürler

• ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN TAKİP ETTİĞİM KADARIYLAwww.otocikmacim.com SAĞLAM EKİPTEN OLUŞMAKTA YANLIŞ ANLAMAZSANIZ EĞER SORUNU BURADA DEĞİL KENDİLERİYLE BİREBİR ÇÖZÜMLEMİZDE FAYDA OLACAĞINIZ DÜŞÜNMEKTEYİM.SAYGILARIMLA
    quote:

Orjinalden alıntı: RCT2009

www.otocikmacim.com isimli internet sitesi Konusun da Bütün DH üyelerini uyarıyorum.. alışverişinizi sanal ortamdan yapmayın, illede alışveriş yapacaksanız gidip görerek anlaşarak aldığınız ürünü deneyerek yapın. Bir çok insan Gibi Benide Üzdüler lanet olsun diyorum...

• Geçmiş olsun. Neler oldu, neden mağdur oldunuz? Detaylıca bahsederseniz merakımız giderilmiş olur. Böylece aynı ya da benzer mağduriyetler olmadan diğer Türk Tüketiciler içinde emsal teşkil eder.

Yaşadığınız durumu anlatmanız, bu tür yerlerden alışveriş yapmak zorunda kalan her Türk Vatandaşı için de ayrıca faydalı olacaktır.
  • Sorun Çözüldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okullar açıldı
    11 yıl önce açıldı
    KONU KAPANDI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.