Şimdi Ara

Kapanıp açılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gündür, işyerimdeki bilgisayarımda garip bir sorun var. Bilgisayar kendi kendine kapanıp açılıyor. İşin ilginç yanı ise bunu sürekli yapmaması. Şöyle ki; bilgisayar sabahları 8:00-8:30 gibi açılıp akşam 22:00-22:30'a kadar açık kalıyor. Ancak bir kaç gündür akşam 17:00-18:00 gibi bu kapanıp açılma sorunu oluşuyor ve yaklaşık 5-6 dk.da bir bu oluyor. Kapatıp bir süre bekledikten sonra uzun süre bu sorun olmuyor. Bunun fanın çalışmaması ile ilgili olabileceğini düşündüm ama açıp baktığımda çalıştığını gördüm, nod32 ile virüs taraması yaptığımda ise birşey bulamadı.
    Bu ilginç sorunun neden kaynaklanabileceği ve nasıl çözebileceğim konusunda bana fikir vermenizi rica ediyorum.

• Sıcaklık ve voltaj değerlerine bakmalısın. CPU fan, ekran kartının fanı var ise ona da bakın. Sıcaklık değerinin yükselmesinden yapabilir, voltaj değerinden yapabilir. Elektrik şebekesinden gelen elektrik değerlerinde çok fazla oynama var ise ondan da yapabilir. Kasanın yan kapağını açık çalıştırın fanların durumunu gözlemleyin.Ekranda da sıcaklık değerleri açık vaziyette olsun bu şekilde bir deneyin bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.