2 ay sıfır bir araç aldım. Ancak aldıktan bir süre sonra çevre yolunda 110 km sonrasında sağ ön kapı tarafında pat pat vurma sesleri geldiğini farkettim. Bunun sebebi ne olabilir. Sadece yüksek süratte duyuluyor ve gıcırtı gibi değil de vurma sesi gibi. Dışarıda cam ve kaput filmleri yaptırdım. Filmleri yaparken kapı fitillerini söküp takıyorlar acaba onunla ilgili olabilir mi? Yaptırdığım yere götürüp konuşmayı düşünüyorum ancak ondan değilse boşuna gitmeyeyim. |
Kapı/pencereden gelen vurma sesi
-
-
cam filmi icin distaki degil icteki farkli bir fitil sokulur.
-
Cevabınızın için teşekkür ederim. Peki bu yüksek hızdaki pat pat vuruntu sesleri bu fitilin geri doğru takılamamış olmasından kaynaklı olabilir mi? Normal bir ses olsa sadece sağdan değil soldan da gelirdi diye düşünüyorum.
-
rica ederim. sanmam. ses konusu karisik, duymadan yorum yapmak zor. tampondan davlumbazdan vs suphelendigim ses yakit deposu kapagindan cikti. yetkili servise gostermek en temizi bence.
-
Ön tampon içine de mutlaka bakın çamurluk etrafındaki plastikten bile kaynaklanabilir -
2000 yılında 0 km araba almıştım, dediğiniz gibi sağ kapıdan ses ve ön kısımdan ses geliyordu.
Servis baktı kapı cam motorunu değiştirdi.
Ön takımda bazı somunlar gevşekmiş sıktı, dahada ses yapmadı. -
Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Bir ara yetkili servise götürüp problemimi anlatacağım. Film uygulamasından olmama ihtimali yüksek gibi. -
Hocam bir video çekseydin veya ses kaydı alsaydın nasıl yorum yapalım ki bu şekilde sen de takdir edersin ki ne yazılsa sallanmış olacak yani bu sebeple ses kaydı veya video kaydı iyi olur bu gibi mevzularda.
-
Haklısınız hocam. Pazartesi çevre yoluna çıktığımda videosunu çekip konuya ekleyeceğim. Teşekkür ederim öneriniz için.
-
Rica ederim hocam :)
-
Araç ne -
VW T-cross
Benzer içerikler
- arabanın altını vurdum bişey olur mu
- 1.5 tsi yağ eksiltme
- radyatör yedek su deposu çatlak
- baskı balata değişimi sonrası performans
- araçta yazılım olduğu nasıl anlaşılır
- cupra fiyat listesi
- elektrikli otomobil markaları
- fiat 500e fiyat listesi
- fiat egea 2024 fiyat listesi
- toyota supra 1994 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X