Öncelikle herkese selam arkadaşlar.sözlerimi fazla uzatmadan bana yardım edebilecek kişilere bir sorum olacak.aracımın ön kaputunda çam ağacından dökülen birçok yapışkan lekeler(reçine vb.) oluşmuş durumda ve uzunca bir zaman geçtiği için sertleşmişler.bir türlü çıkaramadım.ne yapabilirim kendimce çözümlerinizi acilen bekliyorum..teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: SenefrU
Öncelikle herkese selam arkadaşlar.sözlerimi fazla uzatmadan bana yardım edebilecek kişilere bir sorum olacak.aracımın ön kaputunda çam ağacından dökülen birçok yapışkan lekeler(reçine vb.) oluşmuş durumda ve uzunca bir zaman geçtiği için sertleşmişler.bir türlü çıkaramadım.ne yapabilirim kendimce çözümlerinizi acilen bekliyorum..teşekkürler
Piyasada satılan pasta cila türü bişeyle çıkarmanı denemeni tavsiye ederim dostum aynı şey benim aracıma da olmuştu uğraştırıyor baya ama çıktı sonunda. (Ama benim aracımdakileri henüz sertleşmeden temizlemeyi başarmıştım). en son çare profesyonel bir ortamda aracına komple pasta cila yaptırman.
basıma gelmedi ama sıcak su ile ovmak etkili olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: SenefrU