Şimdi Ara

kaput ve tavanda pütürlenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aracımı alalı 3 ay oldu gündüzleri aracımı mecburen iş yerinin otoparkına koyuyorum
    fabrikada bulunan boyahanenin bacasından çıkan küçük küçük partiküller aracın üzerine yapışıyor özellikle camlarda tavanda ve kaputta var. kaportaya elimi sürtünce pütürlenmeyi hissediyorum ama görünürde bir şey yok fakat camda görünüyor ve yıkanıncada çıkmıyor.
    Bunları çıkarmak için ne yapmalıyım bilen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim.
    Araç metalik gri

• Metalik gri leon olmasın

Abi branda al bari bişi olmaz.
  • sonax da showroom mu sıfır otomobil mi bunlara yakın bir temizleme paketş var 275ytl sanırsam. Boya,koltuklar dahil sanki ilk günmüş gibi yapmaya garanti veriyor bence. Sonax,ziebart ve autowax gibi firmalarla irtibata geçin en yararlı cvbı onlar verecektir.
  • camları sıcak suyla yıka, yada isla sonra mazotla saglam şekilde silmeyi dene istersen
  • çok kötü olmuş
    silinerek geçeceğini sanmıyorum
  • camları yağ çöz ile çıkarmayı başardım ama cam lastiklerine zarar veriyor kaportaya denemeye korkuyorum acaba gazyağı ile kaportayı silsem işe yararmı boyaya zarar verirmiyim kaportadan çıkarmayı başarırsam hemen cila yapacağım teflon koruyuculu cilalar beni bundan korurmu bilmiyorum. cam gazyağı ile silinirmi cama cila sürülürmü biliyormusunuz arkadaşlar.
    araba fiesta
  • eğer kaportaya gazyağı uygulayacaksanız uygulamadan kısa süre sonra ilgili bölümü uzun süre basınçlı su ile yıkamanız gerekir..bence aracınızı markalı bir temizleme şirketine götürün..kaportaya kesinlikle yağ-çöz uygulamayın..aracınızın boyasına kalıcı hasar verirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaput Koruma ve Boya Ölçümü
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • camları selulozik tiner kaportayıda sıvı cifle temizleyebilirsin...tabi bu işleri için yumuşak bir üstüpü lazım..
  • sıvı cifle denedim direkt uygulamadım ama suyla köpürtüp fırça ile denedim yemedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.