karabük makina(ing), sakarya metalurji, ktü harita, zonguldak inşaat sizce bunlardan hangisi daha iyidir üniversite mi seçmeli yoksa bölüm mü? çok acil cevap lazım teşekkürler
Karabük İngilizce olmuş, Türkçe olmuş fark etmez.
o kadar kötü mü ya ora? öteki bölümler nasıl?
Harita'da dalavere çok olur özelde. Devlete atanmak garanti olur.
Şunlar arasında kalsam aklıma bir tek Sakarya geliyor, o da sanayi bölgesi olduğu için.
dalevere derken? paramızı mı vermez işverenler metalurji içinde hem çalışma şartları çok ağır diyorlar hemde hep ezbermiş bölüm okudukça kafam karışıyo herkes farklı birşey diyor:D
quote:
Orijinalden alıntı: enerci
dalevere derken? paramızı mı vermez işverenler metalurji içinde hem çalışma şartları çok ağır diyorlar hemde hep ezbermiş bölüm okudukça kafam karışıyo herkes farklı birşey diyor:D
Yok, kamuya atanma olayında bahşiş alma olayları diyorum. Tapu-planlama işlerinde haksız kazanç olur.
Metalurjinin çalışma şartları genelde ağırdır ama, orası doğru. Ezber kısmı da doğrudur.
Herkes farklı şey der tabi, ben malzeme seçerim sen harita, başkası endüstri. Hangisi seni çekiyor en fazla, onu düşün. Eh, bir de Türkiye'nin durumunu düşünün. İş paraya bakıyor hayatta.
zonguldak inşaat nasıldır 1992 yılında kurulmuş okul türkiye şartlarında köklü sayılır:D inşaat içinde ilk krizde işsiz kalır diyorlar, nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz ya :D
zonguldak inşaat nasıldır 1992 yılında kurulmuş okul türkiye şartlarında köklü sayılır:D inşaat içinde ilk krizde işsiz kalır diyorlar, nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz ya :D
Krizde ilk inşaat durur, bu dünya genelinde böyledir zaten.
Sakarya Metalurji Türkiye'nin sayılı metalurji bölümlerinden birisi Karabükle falan kıyaslamaya bile gerek yok metale ilgin varsa yaz okuması zordur ama pişman olmazsın.
ktü metalurji mi yoksa kocaeli metalurji 2. öğretim mi ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme