Şimdi Ara

Karabük olayı ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu X de karabük olayları dönüyor nedir bu karabük olayı biri aydınlatabilirmi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• yukarıda uzun mesaj yazan kişi öyle bi lanse etmiş ki, okuyan da Karabük'te hiç böyle bi olay yok ve bir troll'ün yalan tweet'i ile varolmayan bir mevzu var gibi gösterildi zannedecek.

bakın tek yapmanız gereken google'da bir-iki anahtar sözcüğü aratmak. 250 gram araştırma ruhu olan herkes bunu yapabilir. ve Karabük'ün yerel haber sitelerine, yerel köşe yazarlarının geçmişe dönük yazı arşivlerine ulaşacaksınız. orada adamlar 1-2 sene önceden zaten isyan etmişler bu meseleyle ilgili.

yahu 2023 Mayıs'ta Karabük üniversitesinde: "AIDS ve HIV'den korunma" diye sempozyum yapmışlar. doktorlar gençleri toplayıp: "vücudunuzun hassas bölgelerinde HIV belirtilerine rastlarsanız asla utanmamalısınız mutlaka hemen doktora başvurmalısınız yoksa çok geç olabilir" diye konuşma yapmışlar. ben uydurmuyorum aç kendin 250 googling ile bulacaksın zaten bu haberleri. bu yerel haber siteleri de mi trol?

iki gün önceki galeyana gelme olayı bir troll'ün yalanları ile gerçekleşmiştir buna hiç lafım yok. zaten ben işin o kısmında değilim. ben de iki gün önce haberdar oldum tüm bunlardan. ama yerel figürler 1 sene önceden tweet'ler atıyolarmış bu meseleyle ilgili, ve bu tweet'lerden birini Ümit Özdağ alıntılarıp: "Karabük'te neler oluyo acaba" yazmış fakat gündem olmamış. şuanda bir troll'ün tweet'i ile gündem olmuş olabilir ama google'da arattığımda bu mevzunun altının hiç de boş olmadığını görüyosun. bu konuyla ilgili hiç googling yapmayan kişi burada âhkâm kesmesin. yerel haber sitelerinin haber arşivlerini okuyun.
  • her ile bi üniversite, her ilçeye bi yüksek okul projesi ile Karabük e de üniversite kuruldu. tabi bu kadar üniversite doldurulamayacağı için yurt dışından oluk oluk öğrenci alınmaya başlandı.

Karabük yerel haber sitelerinde yazdığına göre Karabük nüfusunun onda biri kadar sayıda Afrika lı öğrenci getirilmiş.

iki gün önce bu olayı duyduğumda ben de ne olduğunu öğrenmek için haber arattım. ilk çıkan haber 2023 Mayıs tarihli: "Karabük üniversitesinde Aids ve HIV den korunma yolları konusunda sempozyum düzenlendi" haberi idi. bu haber zaten bazı şeyleri açıklıyor ama daha da arttığımda Karabük yerel haber sitelerinde köşe yazarlarının bundan 1 hatta 2 sene önce yazılmış yazıları çıktı. adamlar "gördünüz mü işte memnun musunuz bu utançtan" diye köşe yazıları yazmışlar. söylediklerine göre önce cinsellikle alakası olmayan hastalıklar şehirde yayılmış (verem gibi), sonra da cinsellikle ilgili hastalıklar patlamış.

bunları okuyunca, ve sosyal medyadaki Karabük esprilerini de görünce, aşağı yukarı olayın ne olduğu anlaşılıyor.

aslında olay zaten biliniyormuş hatta geçen sene ümit özdağ bunu anlatan bi tweet'i retweet ermiş ama gündem olmamış. taa ki iki gün önce Karabük'te bi öğrencinin itiraf yazısı yayınlayana kadar.

olay utanç verici olduğu için sanırım muhalif medyada bile yer bulmadı. bazı web siteleri: "yabancı öğrenciler kızlarımızı taciz etmiş" diye kibarca haber yapıp geçmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Mart 2024; 8:36:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Bu afrikalılar gerçekten her yerde var artık benim olduğum şehir küçük bi yer olmasına rağmen çok görmeye başladım nasıl oluyorda bunların ülkemize girişini sağlıyorlar test vs birşey yaptırmıyorlar galiba rahatsız verici artık her yerde afrikalı görmek.

• Geçen sene afrikalı bi kız ölmüştü binlerce afrikalı karabükte eylem yapmıştı bunlar ne işi var burda karabükü nerden buldular diyen insanlar üniversitenin para kazanmak için okulu afrikaya çevirdigini görmüştü. Olayların şimdi patlama sebebi twitterda a***l virtüözü isimli troll burada okumuş, bu şahıs eylem tok’un kalçasıyla ilgili attığı twit ve kadın rapçi lil zey’e khontkarla yattın iftirasında bulundugunda rapçi lil zeyin bunun anasına sövmesiyle bu hafta çok popülerdi. Bunların üstüne karabükte yaşadıklarını anlattı çok da bilinmeyen birşey anlatmadı gece bembeyaz yerel kıyafetleriyle gördüm korktum falan boş şeyler. Troll tayfası instagramdaki kbü itiraf sayfasını bulup oraya fake itiraflar gönderdi zencilerle yattım aids bulaştı hemşire çaktırma dedi aidsli geziyorum gibisinden panik yaratacak şeyler. Kbü itiraf admini nerden bilsin trollerin musallat oldugunu yayınladı. Twitterdaki gerizekalı haber siteleri bu itirafları görüp gerçekmiş de kbüde herkes aidsden hastanelere akın ediyormuş gibi haber yaptı. Sonra olaya Zafer Partili kafayı zencilere takmış kendine gazeteci diyen şahıs dahil oldu buna kbüde okuyan öğrenciler sınıf listesini attı 2 türk var kalanı yabancı filan olay büyüdü zenci ve karabük kelimeleri gündeme girdi. Twitterda mavi tık geldiginden beri video attıgında izlerlerse para kazanıyorsun o yüzden bütün mavi twitter hesapları “kız karabükte okudum diyince bizim kaçma şekli” vs. diye başlıklar açıp alakasız videolar paylaşarak aç karnını doyurmaya çalıştı. Sonra zafer partisine yakın daha önce 10 sene önceki sınırı geçme videolarını bugün sınırı geçiyorlarmış gibi yada meksika sınırını geçme videolarını türkiyede sınırı geçme videolarıymış gibi gösterdiği için halkı galeyema getirme suçundan hapis yatmış haber hesapları bu sefer 2020de çekilmiş kyk yurdunda çekirge yeme videosunu vs. zencilerle ilgili ne varsa dün karabükte olmuş gibi paylaştı. İstanbulda bir kız zenciyle video çekiyor karabük üniversitesinde zenci aşkı filan diye videolar.

Olayın başından beri nasıl geliştiğine şahit olan biri olarak bildiklerimi anlattım. Bence de kbü kapatılmalı sadece afrikalılar okuyorsa neden bizim vergimizle okul yapıldı rektör gitsin kendi okulunu afrikada açsın. Gel gelelim bu olay yalan itiraflarla ortaya çıktı. Twitterda yüzbinlerce takipçisi olan haber siteleri haberleri teğit etmekden aciz etkileşim köpeği cahil insanlar. Twitterda işin makarasımdaymış gibi yapıp 3sn.lik video paylaşan mavi tikli hesaplar 3-5$ için karnını doyurmaya çalışan aç insanlar. Zafer partisinde zencilerle ilgili bir olay olsa da üzerine atlayıp prim yapsam diyen ırkçı bir tayfa var, ümit özdağ bir dönem nasıl suriyelilerle ilgili her olaya müdahil olduysa bu kanada da zencilerle ilgili bu görev verilmiş. Muhbir, daily türkist gibi zafer partili haber hesapları halkı galeyena getirmek için başka yerde veya zamanda olmuş olayları yeni olmuş olayları bombardıman gibi halkın üzerine salıp kaos çıkartmaya çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stoa kullanıcısına yanıt
    yakında bizim meriçcanları bekleyen son

• Karabük'ü Karaçük'ler basmış hocam 

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Her seçim öncesi halkı galeyena getirmek için ırkçı operasyonlar çeken haber sayfası adminlerinin son: Bu kadar operasyonu çektikten sonra gidip S.oğana oy isteyip onun da para için bunları satıp akpye katılması ayrı komedi.

www.cumhuriyet.com.tr
    Cumhuriyet duyurmuştu: Çolak ve Çardaklı'ya 'saç kazıtma' iddiası Meclis gündeminde
    https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/cumhuriyet-duyurmustu-colak-ve-cardakliya-sac-kazitma-iddiasi-meclis-gundeminde-2125633

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    BAŞAKŞEHIR'DE YAŞANIR Mİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Muhtaç devletimizin parayla diploma sattığı sistemde türbanlı bacılarımızı ayartan zenci kardeşlerimizin kendilerine Hiv veya afrikadan kim bilir hangi hastalığı getirdiyse bulaştırması olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 23 Mart 2024; 11:32:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siysal dincilerin Karabük ilini ve üniversitesini Afrikalılara peşkeş çekmesi satması sonucu oluşan olaylar ve daha başlangıç olması.

• bayıldıkları kaçıp kurtulmak istedikleri ülkelerda diploma eğitim satmıyor zaten evet batıda gene bu iş tamamen para, bu konuda belki en az sayıda yabancı öğrencisi olan ülkelerden biridir türkiye.

aralarında hiv yayılmış onun muhabbeti bir kötü örneği verip asıp keserler yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Mart 2024; 11:46:21 >
  • yukarıda uzun mesaj yazan kişi öyle bi lanse etmiş ki, okuyan da Karabük'te hiç böyle bi olay yok ve bir troll'ün yalan tweet'i ile varolmayan bir mevzu var gibi gösterildi zannedecek.

bakın tek yapmanız gereken google'da bir-iki anahtar sözcüğü aratmak. 250 gram araştırma ruhu olan herkes bunu yapabilir. ve Karabük'ün yerel haber sitelerine, yerel köşe yazarlarının geçmişe dönük yazı arşivlerine ulaşacaksınız. orada adamlar 1-2 sene önceden zaten isyan etmişler bu meseleyle ilgili.

yahu 2023 Mayıs'ta Karabük üniversitesinde: "AIDS ve HIV'den korunma" diye sempozyum yapmışlar. doktorlar gençleri toplayıp: "vücudunuzun hassas bölgelerinde HIV belirtilerine rastlarsanız asla utanmamalısınız mutlaka hemen doktora başvurmalısınız yoksa çok geç olabilir" diye konuşma yapmışlar. ben uydurmuyorum aç kendin 250 googling ile bulacaksın zaten bu haberleri. bu yerel haber siteleri de mi trol?

iki gün önceki galeyana gelme olayı bir troll'ün yalanları ile gerçekleşmiştir buna hiç lafım yok. zaten ben işin o kısmında değilim. ben de iki gün önce haberdar oldum tüm bunlardan. ama yerel figürler 1 sene önceden tweet'ler atıyolarmış bu meseleyle ilgili, ve bu tweet'lerden birini Ümit Özdağ alıntılarıp: "Karabük'te neler oluyo acaba" yazmış fakat gündem olmamış. şuanda bir troll'ün tweet'i ile gündem olmuş olabilir ama google'da arattığımda bu mevzunun altının hiç de boş olmadığını görüyosun. bu konuyla ilgili hiç googling yapmayan kişi burada âhkâm kesmesin. yerel haber sitelerinin haber arşivlerini okuyun.

• Bu üniversite ve bu olay özelinde demiyorum. Genel olarak ufak şehirlerin hemen hepsine kurulan üniversiteler sayesinde gençler arasında tabu olan seks konusu tamamen ortadan kalktı. Şimdi İslami bir yönetim olduğu için yaşananlar gizleniyor ancak bir parça daha özgürlükçü bir iktidar başa geldiğinde buralara kurulan üniversitelerin de etkisi ile türkiyede inanılmaz bir değişimin yaşandığı ortaya çıkacak.

Bu dediğimi unutmayın p* aleminin yeni efendisi Türkiye olacak takip edin.

• bu tarz konularda esmer kişiler problemlidir çünkü tohumu bırakıp hemen tüyerler. ABD'de babasız çocukların ezici çoğunluğu esmer ABD vatandaşlarından çıkıyo. devletten babasız çocuk yardımı alan karınların ezici çoğunluğu esmer kadınlar. barda-partide sarhoş olunca ayak üstü bi şoparla öpüşüyolar sonra şopar ortalıktan kayboluyo, çocuğa da devlet ödenek sağlıyo ama çocuk gene perişan büyüyo. sürüyle babasız esmer çocuk var, ve o çocukların da hatrı sayılır bi kısmı büyüyünce kendi aralarında aynen böyle çoğalıyolar.

• Bir kaç cinsel özgüveni olmayan ırkçının abartması. Kızlar siyahilerle yatıyormuş da bilmem ne.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Bu gerçek. Kızların kendileri arıyor

• Krone K kullanıcısına yanıt

yok yatıyorsada sanane kızın aşk,sex hayatından sanki tecavüz, onunla yatmıyor diye güceniyor heralde 

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

• Cocukları taciz eden Suriyeli hakkında da bu kadar dobra konuşsaydın ya yiğido.Burada kızların rızası var eyvallah oradan cocuğun rızası var mı?O konulara gelince her millette cürük olur diye gecistiriyorsunuz.Kontrolsüz alırsan her milletin çürüğü sana kalır.

• UzmanAga kullanıcısına yanıt
    Para için bu ülkenin çoğu toprağı yabancılara satıldı dişardan mültecilerin gelmesi çok fazla olay yaratmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.