< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Siysal dincilerin Karabük ilini ve üniversitesini Afrikalılara peşkeş çekmesi satması sonucu oluşan olaylar ve daha başlangıç olması.
|
yukarıda uzun mesaj yazan kişi öyle bi lanse etmiş ki, okuyan da Karabük'te hiç böyle bi olay yok ve bir troll'ün yalan tweet'i ile varolmayan bir mevzu var gibi gösterildi zannedecek.
bakın tek yapmanız gereken google'da bir-iki anahtar sözcüğü aratmak. 250 gram araştırma ruhu olan herkes bunu yapabilir. ve Karabük'ün yerel haber sitelerine, yerel köşe yazarlarının geçmişe dönük yazı arşivlerine ulaşacaksınız. orada adamlar 1-2 sene önceden zaten isyan etmişler bu meseleyle ilgili. yahu 2023 Mayıs'ta Karabük üniversitesinde: "AIDS ve HIV'den korunma" diye sempozyum yapmışlar. doktorlar gençleri toplayıp: "vücudunuzun hassas bölgelerinde HIV belirtilerine rastlarsanız asla utanmamalısınız mutlaka hemen doktora başvurmalısınız yoksa çok geç olabilir" diye konuşma yapmışlar. ben uydurmuyorum aç kendin 250 googling ile bulacaksın zaten bu haberleri. bu yerel haber siteleri de mi trol? iki gün önceki galeyana gelme olayı bir troll'ün yalanları ile gerçekleşmiştir buna hiç lafım yok. zaten ben işin o kısmında değilim. ben de iki gün önce haberdar oldum tüm bunlardan. ama yerel figürler 1 sene önceden tweet'ler atıyolarmış bu meseleyle ilgili, ve bu tweet'lerden birini Ümit Özdağ alıntılarıp: "Karabük'te neler oluyo acaba" yazmış fakat gündem olmamış. şuanda bir troll'ün tweet'i ile gündem olmuş olabilir ama google'da arattığımda bu mevzunun altının hiç de boş olmadığını görüyosun. bu konuyla ilgili hiç googling yapmayan kişi burada âhkâm kesmesin. yerel haber sitelerinin haber arşivlerini okuyun. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Mart 2024; 8:36:19 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Karabük'ü Karaçük'ler basmış hocam |
Her seçim öncesi halkı galeyena getirmek için ırkçı operasyonlar çeken haber sayfası adminlerinin son: Bu kadar operasyonu çektikten sonra gidip S.oğana oy isteyip onun da para için bunları satıp akpye katılması ayrı komedi. Cumhuriyet duyurmuştu: Çolak ve Çardaklı'ya 'saç kazıtma' iddiası Meclis gündeminde https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/cumhuriyet-duyurmustu-colak-ve-cardakliya-sac-kazitma-iddiasi-meclis-gundeminde-2125633< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 23 Mart 2024; 11:32:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bayıldıkları kaçıp kurtulmak istedikleri ülkelerda diploma eğitim satmıyor zaten evet batıda gene bu iş tamamen para, bu konuda belki en az sayıda yabancı öğrencisi olan ülkelerden biridir türkiye. aralarında hiv yayılmış onun muhabbeti bir kötü örneği verip asıp keserler yine. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Mart 2024; 11:46:21 > |
yok yatıyorsada sanane kızın aşk,sex hayatından sanki tecavüz, onunla yatmıyor diye güceniyor heralde |