Şimdi Ara

KARAR VERİLDİ. OPEL ASTRA SEDAN 1,3 CDTI 111. YIL EDITION. YORUMLARINIZ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 38.000 tl ye gümüş gri renkli sipariş veriyorum. Sizce nasıl seçim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Dubliner -- 12 Aralık 2010; 22:38:26 >

• Ne kadar surede teslim ediyorlar, bir de hangi sehirdesiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Ne kadar surede teslim ediyorlar, bir de hangi sehirdesiniz?
    gayet güzel hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

gayet güzel hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.Güzel seçim..
    Aracı kullandıktan sonra yorumlarını bekliyoruz.Motor performası vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Hayırlı olsun.Güzel seçim..
    Aracı kullandıktan sonra yorumlarını bekliyoruz.Motor performası vs..

Alıntıları Göster
    easytronic ise ESP,TCS gibi hayati değerde sistemler geliyor ki çok gerekli....
    manuelde sunulmadığı için opele

• quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

easytronic ise ESP,TCS gibi hayati değerde sistemler geliyor ki çok gerekli....
    manuelde sunulmadığı için opele

Alıntıları Göster
    bıktık vallaha bıktık astradan 38e başka bişey al
  • quote:

Orijinalden alıntı: galatasarayşampiyon

bıktık vallaha bıktık astradan 38e başka bişey al

Alıntıları Göster
    38000'e nereden aldınız fiyatı, konyadsa 39000 den aşagıya inmiyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer_06

38000'e nereden aldınız fiyatı, konyadsa 39000 den aşagıya inmiyorlar...

Alıntıları Göster
    Hata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caissa

Hata.

49000'e Corolla d4d Elegant
    48000'e Fluence DCI Priv.
    55000'e Jetta TDI
    vs.

Aynı segmentteki ve aynı donanımlardaki bu arabalara bu paraları vermek en doğrusu değil mi?

@The Dubliner sen kafanı takma böylelerine.Bu parayı sonuna kadar hak edecek bir araba almışsın.Hayırlı olsun.
  • quote:

Hata.

sebep?

hayırlı olsun hocam
    güle güle kullanın
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozek

quote:

Hata.

sebep?

hayırlı olsun hocam
    güle güle kullanın
    saygılar

Alıntıları Göster
    111. yıl olduğuna göre sedan almış arkadaş. 38 olduğuna göre de düz vites. zaten opel'in otomatiği sıkıntılı. en güzelini yapmış. f/p oranı çok iyi bir araç. benim kafama takılan sorun 1.3 motor performansı.

• quote:

Orijinalden alıntı: wind06

111. yıl olduğuna göre sedan almış arkadaş. 38 olduğuna göre de düz vites. zaten opel'in otomatiği sıkıntılı. en güzelini yapmış. f/p oranı çok iyi bir araç. benim kafama takılan sorun 1.3 motor performansı.

Alıntıları Göster
    111.yıl modelleri gayet güzel.Özellikle jantları,renkleri,ufak detaylarıyla gözüme çok hoş geliyor.Asta'da da;Corsa'da da..
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

111.yıl modelleri gayet güzel.Özellikle jantları,renkleri,ufak detaylarıyla gözüme çok hoş geliyor.Asta'da da;Corsa'da da..
    Hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    arabayı istanbuldan aldım. aralık sonu teslim edebiliyorlar ancak vergiden yırtmak için ocak ilk hafta teslim alacam.
    easytroniclerde problem olabiliyor diye manuel aldım.
    aslında teknik gri istiyordum ama bu renk hicbir yerde kalmamıs. mecburen gumus gri aldım. tek uzuntum bu oldu
    simdi dusununce cok da onemli degil

• quote:

Orijinalden alıntı: The Dubliner

arabayı istanbuldan aldım. aralık sonu teslim edebiliyorlar ancak vergiden yırtmak için ocak ilk hafta teslim alacam.
    easytroniclerde problem olabiliyor diye manuel aldım.
    aslında teknik gri istiyordum ama bu renk hicbir yerde kalmamıs. mecburen gumus gri aldım. tek uzuntum bu oldu
    simdi dusununce cok da onemli degil

Alıntıları Göster
    büyük hata 1.3 multijet motor astrayı zor çeker symboller yanından uçak gibi geçince adamda moral felan kalmaz valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dain Demirayak

büyük hata 1.3 multijet motor astrayı zor çeker symboller yanından uçak gibi geçince adamda moral felan kalmaz valla

Alıntıları Göster
    bugün ben de aynı araçtan 38.250 tl'ye sipariş verdim (motor koruma hediyesiyle birlikte), siz 38.000'e iyi indirtmişsiniz, burdakiler kesinlikle 1 kuruş daha inmiyorlar.
    alpaybıyıklı hocam, bu 1.3 cdti motor öyle düşündüğünüz gibi bir motor değil, benim daha önceki aracımda da (palio) aynı motorun 70 hp olanı vardı ve çekiş konusunda kesinlikle hiçbir sorun yaşamadım, gerçi palio tabiki astraya göre daha hafif bir araç ama diğer taraftan astradaki motor da 90 hp ve paliodaki motorun maximum torku 180 Nm iken astradakinin maximum torku 200 Nm dolayısıyla yaklaşık olarak hem motor gücü hem de çekiş açısından aradaki ağırlık farkını kapatacak kadar fark var aslında, uzun lafın kısası bu motor astrayı çeker, ancak ben astradan yarış arabası yapmak istiyorum derseniz o olmaz, zaten astra sedanı alanlar da genellikle ''bir aile arabası alacağım'' düşüncesindeki insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haroonsun -- 16 Aralık 2010; 19:38:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haroonsun

bugün ben de aynı araçtan 38.250 tl'ye sipariş verdim (motor koruma hediyesiyle birlikte), siz 38.000'e iyi indirtmişsiniz, burdakiler kesinlikle 1 kuruş daha inmiyorlar.
    alpaybıyıklı hocam, bu 1.3 cdti motor öyle düşündüğünüz gibi bir motor değil, benim daha önceki aracımda da (palio) aynı motorun 70 hp olanı vardı ve çekiş konusunda kesinlikle hiçbir sorun yaşamadım, gerçi palio tabiki astraya göre daha hafif bir araç ama diğer taraftan astradaki motor da 90 hp ve paliodaki motorun maximum torku 180 Nm iken astradakinin maximum torku 200 Nm dolayısıyla yaklaşık olarak hem motor gücü hem de çekiş açısından aradaki ağırlık farkını kapatacak kadar fark var aslında, uzun lafın kısası bu motor astrayı çeker, ancak ben astradan yarış arabası yapmak istiyorum derseniz o olmaz, zaten astra sedanı alanlar da genellikle ''bir aile arabası alacağım'' düşüncesindeki insanlar.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun on numara bir karar

• quote:

Orijinalden alıntı: GOXB

Hayırlı olsun on numara bir karar

Alıntıları Göster
    Hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

Hayırlı uğurlu olsun.

Alıntıları Göster
    kazasız belasız kullanın. benim bir arkadaşım da otomatik hb'ini 37700tl'ye aldı. 3 ocakta teslim alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 19 Aralık 2010; 18:39:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaybıyıklı

yanımdan geçebilecek symbol varsa gelsin hayırlı olsun arkadaşım f/p olarak en iyi seçim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila24 -- 18 Aralık 2010; 23:33:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila24

quote:

Orijinalden alıntı: alpaybıyıklı

yanımdan geçebilecek symbol varsa gelsin hayırlı olsun arkadaşım f/p olarak en iyi seçim.

Alıntıları Göster
    GOXB, bangsuui, wind06 hocalarım, çok teşekkürler, sizler de araçlarınızı sevdiklerinizle birlikte mutlu günlerde kullanın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.