Merhaba arkadaşlar :) uzun zamandır forumu uzaktan takip ediyordum ve özellikle bu konuyu açmak sizin fikirlerinizi, yardımlarınızı almak için üye oldum.
Aklımdaki 3 model SE experia neo v LG optimus black(white) Motorola atrix
Benim telefonu kullanım amacım daha çok internet, müzik dinlemek arada fotoğraf video çekmek/izlemek. Oyun hastası değilim arada oynarım.
Bu isteklere 3 telefonda karşılık verebilir fakat bu kadar para vermişken en iyisini almak istiyorum. -Radyo önemli sanırım sadece neo v de var. -Ekran parlaklığı önemli -ics güncellemesi alacak olması önemli -görünümü de önemli açıkçası atrix i pek beğenmedim.
Bana en yakın Lg gibi duruyor ama radyosu yok, sar değeri diğerlerinden daha yüksek ve sanki eski bir telefon olarak geçiyor artık
Sizin fikirleriniz benim için önemli, diğer önerilere de açığım tabi 850 tl yi geçmesin
LG güncelleme konusunda biraz sıkıntılı, ICS önemli ise onu eleyin derim. Atrix'i de beğenmediyseniz Xperia Neo iyi seçim olacaktır sizin için. Görünüm çok önemli değilse Atrix donanımıyla daha öne çıkıyor tabi.
seçmek zor ama ben olsam direkt atrixi seçerdim.
- ekran parlaklığı için optimus black - ics'yi 3 cihaz da alacak ancak lg biraz daha geç alır - görünüm olarak en güzeli optimus black
optimus black eski gibi değil de sorunlu bir cihaz gibi görünüyor ama memnun olanları da çok. xperia neo v'yi elinize almadan telefonu almayın. bence şekil olarak kötü bir telefon çünkü çok kalın. atrix özellikleriyle bu iki cihazı da döveceği için özellik açısından atrix seçilebilir. şarjı uzun süre gitsin diyorsan en iyi batarya performansını neo v sunar.
seç seçebilirsen.
quote:
Orijinalden alıntı: Tranquilizer
seçmek zor ama ben olsam direkt atrixi seçerdim.
- ekran parlaklığı için optimus black - ics'yi 3 cihaz da alacak ancak lg biraz daha geç alır - görünüm olarak en güzeli optimus black
optimus black eski gibi değil de sorunlu bir cihaz gibi görünüyor ama memnun olanları da çok. xperia neo v'yi elinize almadan telefonu almayın. bence şekil olarak kötü bir telefon çünkü çok kalın. atrix özellikleriyle bu iki cihazı da döveceği için özellik açısından atrix seçilebilir. şarjı uzun süre gitsin diyorsan en iyi batarya performansını neo v sunar.
seç seçebilirsen.
cevap için teşekkürler. LG nin güncellemeyi geç alması önemli değil fakat sorunlu bi cihaz demişsiniz ne gibi sorunları var ? Dediğiniz gibi donanım olarak en iyisi atrix ama ona da pek güvenemiyorum açıkcası.Sık telefon değiştirmeyen biri için önerir misiniz ?
aslında kullanıcılar bütün telefonlarda problemler yaşar. lg p970 ile ilgili problemler yaşandı, tartışıldı, çözüldü. bu saatten sonra destek bulmanız zor olabilir. motorola atrix ve neo v ise daha güncel cihazlar. en azından bu forumda öyle.
sık telefon değiştirmeyen biri için bu seçeneklerden kesinlikle atrix tavsiye edilir. donanımının gücü sayesinde güncelliğini uzun süre korur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme