Şimdi Ara

Kararsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son gün geldi ve ben hala kararsızlık içinde kendimi yiyiyorum.Öncelikle MF-4 sırlamam 213bin ve anadolu teknik çıkışlıyım.Son sene kasmakla anca bu kadar oldu ve ben elektrik-elektronik mühendisliği istiyorum.Fakat önümde bir sürü yol var.Acaba daha alt kesim kalmış yani elektrik-elektronik mühendisliklerin artık en düşük puanlı olan ünileri(karabük,zonguldak,hatay,yozgat) buralarda ikinci öğretim mi okumalıyım?Yoksa Özel bir üinversite olan Gediz üniversitesini mi tercih edeyim?Yoksa bir sene daha mı kalmalıyım?

Çok kararsızım arkadaşlar yardım ederseniz çok memnun olurum ve bu arada bu daha ilk senemdi.

• up
  • up
  • Yapabileceğine inanıyorsan bir sene daha kal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapabilirim fakat mesela kaç bine çekebilirim bu sıralamayı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ciddi küçülme yaşıyorum..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil1046

Herkese merhabalar,

Son gün geldi ve ben hala kararsızlık içinde kendimi yiyiyorum.Öncelikle MF-4 sırlamam 213bin ve anadolu teknik çıkışlıyım.Son sene kasmakla anca bu kadar oldu ve ben elektrik-elektronik mühendisliği istiyorum.Fakat önümde bir sürü yol var.Acaba daha alt kesim kalmış yani elektrik-elektronik mühendisliklerin artık en düşük puanlı olan ünileri(karabük,zonguldak,hatay,yozgat) buralarda ikinci öğretim mi okumalıyım?Yoksa Özel bir üinversite olan Gediz üniversitesini mi tercih edeyim?Yoksa bir sene daha mı kalmalıyım?

Çok kararsızım arkadaşlar yardım ederseniz çok memnun olurum ve bu arada bu daha ilk senemdi.

Gedize git bence
  • nedeni ile belitirseniz sevinirim..
  • Devlete gitceksen Zonguldak derim. Karabük yeni bir üniversite eksikleri çok olabilir. Bende Zonguldak elektrik elektronik yazdım. Ayrıca şehir olarakta sosyal imkan olarakta bakıyorsan Zonguldak diğerlerinden önde. Zaten burda yaşıyorum sorun olursa yaz elimden geldiğimce cevaplarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: canceylan01

Devlete gitceksen Zonguldak derim. Karabük yeni bir üniversite eksikleri çok olabilir. Bende Zonguldak elektrik elektronik yazdım. Ayrıca şehir olarakta sosyal imkan olarakta bakıyorsan Zonguldak diğerlerinden önde. Zaten burda yaşıyorum sorun olursa yaz elimden geldiğimce cevaplarım

Aynen bende

• Kararini neyde kildin dost?

• quote:

Orijinalden alıntı: XtremeTechLover

Kararini neyde kildin dost?

Bülent ecevit inşaat

• Hayirlisi olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: XtremeTechLover

Hayirlisi olsun

Eyvallah sen?

• Ben tip yazdim yuzde 90 ankara tip gelcek
    Ama baya bi rahatlama geldi bana daha sonuclar gelmesede nedense

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.