Şimdi Ara

Karayolu Mesafelerini benzin fiyatları ile hesaplamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle bir site buldum harita üzerinden mesafe hesaplayıp kendi veritabanında bulunan yakıt tüketim miktarlarına göre güncel benzin fiyatları ile hesap yaptığını söylüyor. Ne derece doğrudur?

yakithesabi.com

• lpg yok birrrr , arac modellerini yabanci bir ulke veri tabanindan almislar , trde olmayan modeller var , olan modeller yok ikiiii.
    yoksa mantik fena degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 1 Ocak 2013; 15:43:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir site, marka ve modeller sıkıntılı sadece.
  • Güzel site işime yarar. Teşekkürler.
  • güzel site benim değerler araç marka model hepsi tutuyor.yakıt ve mesafelerde tutuyor.
  • tamamen sallamasyon daha yeni bursa - bandırma -bursa yaptım

toplamda 234 km yol yaptım 105 km gösteriyor. tek gidiş toplamda 11 lt mazot yaktım 100 den de yukarıya çıkmadım.

araç 1.3 fiorino
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

tamamen sallamasyon daha yeni bursa - bandırma -bursa yaptım

toplamda 234 km yol yaptım 105 km gösteriyor. tek gidiş toplamda 11 lt mazot yaktım 100 den de yukarıya çıkmadım.

araç 1.3 fiorino

yolu hesaplarken gittiniz güzergah üzerinden mi gösterdi. Güzergah'ı çekip bırakarak gittiğini güzergah üzerine gelecek şekile getirdiniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemera

quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

tamamen sallamasyon daha yeni bursa - bandırma -bursa yaptım

araç 1.3 fiorino

yolu hesaplarken gittiniz güzergah üzerinden mi gösterdi. Güzergah'ı çekip bırakarak gittiğini güzergah üzerine gelecek şekile getirdiniz mi?

birebir aynı yolu gösterdi .

nerden baksanız gerçek değerden 3-4 lt dha düşük gösterdi.
  • cok guzel ve detaylı bir site
    tesekkurederım...
  • 2000 model Lamborgini Diablo ile İstanbuldan Ankaraya gidersem 498 TL lik benzin yakmam gerekiyormuş. Böyle gereksiz bir bilgiyi de öğrendim bu sitenin sayesinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.