Beyler bi kız size kardeşim diyorsa Umut varmıdır? Sen onu sevsen bile o sana kardeşim diyodur . Ne yapmak gerek. Tavsiyelerinizi bekliyorum. |
Kardeşim diyen kız
-
-
Kardeşim diyorsa seviyordur ilk fırsatta dudaklarına yapış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 7 Aralık 2021; 14:43:36 > -
Hahahha kanka dalga geçme bee😂😂
-
Yoktur kardes, unut o kizi. Eger ona karsi bir umudun varsa onunla iletisimi hepten kes ve baska sekilde dusunurse seninle kontaga gecmesini söyle ama umutsuz vaka. Kadinlar arkadas gördükleri erkekleri sadece arkadas olarak görürler, kiz kankadan farkin yoktur
-
Valla napacam bilmiyorum kanka ama bu aralar bu tavsiyeni düşünüyor değilim. -
Engelle gitsin yeni yelkenler aç. -
daha fazla umutlanmayın bence hocam. -
Biliyorum bu olayları. Seni yeteri kadar çekici bulmuyorsa olası bi yakınlaşmanın önünü kesiyorlar. Ben de çok yaşadım. Yürümeye çalışırkenki o kanka lafları falan.
-
kardeşim diyen bir kızla sevgililik flört müeseslerini geç arkadaşlık bile kurmam.
-
Aman diyim ciddi düşünme sende kardeşim diyip geç -
Kanka demesinden pek de farkı yok gibi. Unut sen o işi.
-
Aklıma herkese abi diyen kızlar geldi ulan benden büyüksün belki ne abisi ısırmam merak etme.
-
Frendzone
-
hayır gelmez engelle geç
-
Beyler bende ona kardeşim diyorum artik😂😂 -
Seviyorsan ya açıl cevabını al ya da unut. Sen onu seviyorken onun sana kardeşim demesi seni psikolojik olarak yorar. -
kızla erkek kanka kardeş muhabbeti boştur iki taraftan biri aşık olur.
-
kız size kardeşim derse erkek olan kızın ayaklarına kapanıp lütfen böyle deme demesi gerekir. bazen alttan almak lazım. kız duygulanır ve ona bağlanır
-
Sen de bacim de kocum.
Ben bir keresinde bir kizla konusurken surekli kocum diyordum. Kiz bana aynen su cumleyi kurmustu "kiza kocum demek ne ya kocum diyerek hicbir kiz dusmez sana".
Kendisi düsmüstü
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kardeşim diyorsa seviyordur ilk fırsatta dudaklarına yapış |
kardeşim diyen bir kızla sevgililik flört müeseslerini geç arkadaşlık bile kurmam. |
Benzer içerikler
- sinir bozucu doğum günü mesajları
- saç gülü
- tamidra kullanıcı yorumları
- bir kızın hikayesine nasıl cevap verilir
- sabiha gökçen den beykoz"a nasıl gidilir
- prompt mühendisliği
- 5g nedir zararları
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X