Şimdi Ara

Kardio hakkında ( Kürek çekme )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 senedir spor yapıyorum kardio olarak kürek çekmeye başladım 30 dakika olunca bırakıyorum ( süresini artdırcam ) ama yaparken pek fazla terlemiyorum biraz yoruluyorum . Bitdikden sonra vücudumun çok inanılmaz derecede rahatladığını hissediyorum vücudumunda kan dolaşımı hızlanıyor galiba . Ekmeği falan kesdim zaten onun yerine yersem biraz buğday ekmeği yiyorum sürekli makarna yoğurtla ve meyve suyu , süt devam :D Bakalım haftada 3 gün boks 3 günde body çalışıyorum 5x30 mekik hergün özellikle ön kol , göğüs çalışmaya başladım çok da ip atlıyorum bakalım ne olacak :) Kusura bakmayın uzatdım ama Kardio nun faydasının bu şekilde görürmüyüm vücudu sıkılaşdırmak için bodyle beraber yapıyorum . Şimdiden teşekkürler

• Yoğun çalıştığın bir bölgeyi her gün çalıştırma. Ama günde 5-10 şnav çekmek gibi sıradan bir hadiseyi hergün yapabilirsin. Meyve suları şeker içerdiği için kilo vermene engel olur.
    Kardiyo konusunda vücudun en büyük kas grubu bacaklar olduğu için bacaklara dayalı bir kardiyo yaparsan daha iyi etki görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DynamiteKid

Arkadaşlar yaklaşık 3 senedir spor yapıyorum kardio olarak kürek çekmeye başladım 30 dakika olunca bırakıyorum ( süresini artdırcam ) ama yaparken pek fazla terlemiyorum biraz yoruluyorum . Bitdikden sonra vücudumun çok inanılmaz derecede rahatladığını hissediyorum vücudumunda kan dolaşımı hızlanıyor galiba . Ekmeği falan kesdim zaten onun yerine yersem biraz buğday ekmeği yiyorum sürekli makarna yoğurtla ve meyve suyu , süt devam :D Bakalım haftada 3 gün boks 3 günde body çalışıyorum 5x30 mekik hergün özellikle ön kol , göğüs çalışmaya başladım çok da ip atlıyorum bakalım ne olacak :) Kusura bakmayın uzatdım ama Kardio nun faydasının bu şekilde görürmüyüm vücudu sıkılaşdırmak için bodyle beraber yapıyorum . Şimdiden teşekkürler

3 yıl önce kürek aleti aldım.. ve sürekli olmasa bile p90x öncesi çok çekmişliğim var.. evet her gün çekmemeye özen göstermelisin bence...

kasları dinlendirip gün aşırı yaparsan daha iyi sonuç elde edersin...

• Zaten 1 gün boks öteki gün kardio ordan biraz body'e geçiyorum aslında zorlanmıyorum zorlandığım günler istiraat ediyorum. Ginede tedbirli olacağım cevaplarınız için tşkler :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.