Kafamda hep böyle bişi vardı.Enerji patlaması yaşamak için içtikten sonraki durumunu yaz çok merak ediyorum.
quote:Orijinalden alıntı: atargiderSana bişey olmaz.Vur dibinebende kola-meyvesuyu-blue burn düşünüyorum.
quote:Orijinalden alıntı: trk.bende kola-meyvesuyu-blue burn düşünüyorum.Alıntıları Göster Tadı çok güzel şiddetle tavsiye ederim ortalama maliyeti 10 tl =)
quote:Orijinalden alıntı: -MENZİL-Tadı çok güzel şiddetle tavsiye ederim ortalama maliyeti 10 tl =)Alıntıları Göster Bende kola+redbull düşünüyorum.
quote:Orijinalden alıntı: MetalFKingBende kola+redbull düşünüyorum.Alıntıları Göster Anneme de içirdim
quote:Orijinalden alıntı: -MENZİL-titremeye başladım Alıntıları Göster Adam oturduğu semti Fukishima'ya çevirecek.
quote:Orijinalden alıntı: Darth NihilusAdam oturduğu semti Fukishima'ya çevirecek.Alıntıları Göster beyler burn ve redbull arasındaki fark ne hangisi daha iyidir ?
quote:Orijinalden alıntı: MetalFKingŞuan yerinde duramıyosun demi.Alıntıları Göster Düz Duvara bile tırmanırım
quote:Orijinalden alıntı: -MENZİL-Alıntıları Göster Hemen mamundaya gir. Oradan Catalogue XXX Brazzers diye arat. Kolay gele.
quote:Orijinalden alıntı: pegasus1881quote:Orijinalden alıntı: +maJoR Anneme de içirdim annen neysede baban ıcmesın sakın />Alıntıları Göster Ben duramıyorum Çıkıyorum Dışarı
quote:Orijinalden alıntı: pegasus1881quote:Orijinalden alıntı: +maJoR Anneme de içirdim annen neysede baban ıcmesın sakın />Alıntıları Göster TÜM KIZLARA SESLENİYORUM BU ADAMA YAKLASMAYIN
Get lean abartma. Sanki hic icmedik. Yok duramiyom yokmdisari cikiyom. Cik anca gaz yapmistir ossur ossur gel geri.