Şimdi Ara

Kas yapma, kilo alma. Fit vücut istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.16 yaşındayım.Yaklaşık 176 cm boyundayım ve malesef ki 51.7 kiloyum.Gerçekten aşırı zayıf ve çelimsizim.Kollarım incecik bacaklarım çubuk kraker gibi.

Hem kilo almak, hemde vücudumu geliştirmek istiyorum.Dediğim gibi kollarım ve bacaklarım incecik, biraz karın kası var (six packler zayıflıktan belli oluyor) Ben kollarımı kalınlaştırmak, azcık şişirmek istiyorum.Bacaklarımı kalınlaştırmak, bacak kası yapmak istiyorum.Vucudumu geliştirmek istiyorum.

2-3 ay önce fittness salonuna yazıldım gittim falan çok ufak gelişme katettim ancak artık devam etmiyorum, ordaki hoca hareketlerin yanında bana evde beslenme programıda vermişti.Anlamadığım şey bana ekmek yeme diyordu? Benim kilo almam lazım, adam ekmek yeme diyordu

Evde 2 tane (2kg) dumbell ve 1 tane gögüs yayı var. (http://www.hepsiburada.com/liste/alt...egoryId=369812)

Arkadaşlar 2-3 ayda vucudumu geliştirebilirmiyim (Bacak ve kolları kalınlaştırma, vucudu geliştirme?)
    Bana güzel program verebilirmisiniz? Yanında beslenme programıda olabilir, her türlü uyarım.
    Yardımlarınızı bekliyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meduna2 -- 5 Mart 2014; 20:47:03 >

• Çok zayıfsın karbonhidrat ağırlıklı öküz gibi yemen gerek 2-3 ay demişsin onu 2-3 sene yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce şu düşünceden kurtul yok kolumu geliştiriyim yok bacağımi geliştiriyim mantığını, eğer çalışacaksan bütün bölgelere yüklenceksin. Beslenme konusunda ise protein+karbonhidrat ağırlıklı beslenmen gerekiyor yani tavuk, yumurta, makarna, pilav vazgeçilmezlerin olacak. Çok ekmek yiyerek de kilo alırsın ama o kilo yağ tabakası olur protein ağırlıklı olacak beslenmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36Boys -- 5 Mart 2014; 21:44:16 >
  • Düşünüyorumda hayatımın hangi evresinde 51 kiloydum 7-8 yaşındayken mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

İlk önce şu düşünceden kurtul yok kolumu geliştiriyim yok bacağımi geliştiriyim mantığını, eğer çalışacaksan bütün bölgelere yüklenceksin. Beslenme konusunda ise protein+karbonhidrat ağırlıklı beslenmen gerekiyor yani tavuk, yumurta, makarna, pilav vazgeçilmezlerin olacak. Çok ekmek yiyerek de kilo alırsın ama o kilo yağ tabakası olur protein ağırlıklı olacak beslenmen.

Çok iyi anladım hocam süpersin, zaten her sabah kahvaltıda 3 yumurta beyazı 1 tam yumurta beyaz peynir zeytin, sütlü yulaf ezmesi + 1 bardak süt içiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fungsclup kullanıcısına yanıt
    Düşünmeye devam et :) adam gibi konu açtık sen buraya komik yorum yazda 2-3 kişi sana gülsün alıntı yapıp ifadesini koysun diye konu açmadık. Ciddi ol biraz. Gerçi böyle senin gibi klavye egoisti çok bu forumda

• quote:

Orijinalden alıntı: Meduna2

Düşünmeye devam et :) adam gibi konu açtık sen buraya komik yorum yazda 2-3 kişi sana gülsün alıntı yapıp ifadesini koysun diye konu açmadık. Ciddi ol biraz. Gerçi böyle senin gibi klavye egoisti çok bu forumda

Burası konu dışı değil birader, küçük yaştan beri şişman olduğumu belirtmek için yazdım ben onu. Benim mesajlarımı eleştirmeye senin yaşın yetmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fungsclup kullanıcısına yanıt
    Doğrudur yetmeyebilir sizin şişman yada zayıf olmanız beni ilgilendirmiyorda ben problemimi yazdım herhangibi birinden böyle yorum beklemiyorum çözüm bekliyorum

• Kardeşim bol bol karbonhidrata yüklen, protein almayıda unutma.
    Ama önceliğin karbonhidrat olsun.
    Makarna, pilav, haşlanmış patates vb.
  • Her şeyden önce sporu benimsemen lazım. 2-3 ay dediğin vakitte ancak vücudun yeni yeni tepki vermeye başlar spora. Ayrıca şu kadar yaparım sonra bırakırım mantığıyla başlarsan bir yere varamazsın.

• Kardeşim bende 16, 17 yaşındayım. 1.86 boy 67 kilo ve artmaya devam ediyor. Sana tavsiyem hep arttır gırtlağa kadar ye neredeyse. 100 gram tavuk döner mi yiyosun? 150 olsun. 2 tabak makarna mı yiyosun? 3 yapamazsın belki ama içine yüksek kalorili az şeker ve yağlı soslar kat. Bide ben 6 gibi ortalama 300 gram tavuk yarımdan fazla ekmek yerim ama 2 saat 1 bütün ekmek tost yapıp yiyebiliyorum. Yediklerin hemen erir ve miden boşalır demek istediğim. 2-3 saatte bi mutlaka yemek ye. Günde 5-6 öğüne çıkar yani. Sende öğrencisin belli ki. Kendi yemeğini yedin ve doymadın mı? Bisküvi, yemek yiyen arkadaşlarına salça ol maddi durumun kötüyse iyiyse zaten sıkıntı yok. Bide babam eczacı orda satılmayan ek besin sütlerinden getiriyor bana. 200 ml 40 karb. 15 civarı protein var 2 tane falan içiyorum uyumadan önce, 500 kaloride öyle alıyorum kafadan. Durumun varsa onları önerebilirim markasını yazarım istersen

• CrocodileGustave kullanıcısına yanıt
    Çok saol hocam durumum var önerirsen sevinirim

• Meduna2 kullanıcısına yanıt
    niye 3 beyaz alerjin mi var yumurta sarısına ? sarılarını yememen saçmalık eğer alerji durumları vs yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirkaN 35

Kardeşim bol bol karbonhidrata yüklen, protein almayıda unutma.
    Ama önceliğin karbonhidrat olsun.
    Makarna, pilav, haşlanmış patates vb.

Bu biraz yanlış bir mantık kardeşim çünkü çok karbonhidrat alırsa eğer yakamazsa yağa dönüşür. İkisini dengeli alacak mesela antreman öncesi karbonhidrata ağırlık verebilir çünkü antreman sırasında vücut en çabuk enerjiyi karbonhidrattan alır, sonrasında ise kas yıkımını önlemek için protein ağırlıklı yemesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meduna2

quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

İlk önce şu düşünceden kurtul yok kolumu geliştiriyim yok bacağımi geliştiriyim mantığını, eğer çalışacaksan bütün bölgelere yüklenceksin. Beslenme konusunda ise protein+karbonhidrat ağırlıklı beslenmen gerekiyor yani tavuk, yumurta, makarna, pilav vazgeçilmezlerin olacak. Çok ekmek yiyerek de kilo alırsın ama o kilo yağ tabakası olur protein ağırlıklı olacak beslenmen.

Çok iyi anladım hocam süpersin, zaten her sabah kahvaltıda 3 yumurta beyazı 1 tam yumurta beyaz peynir zeytin, sütlü yulaf ezmesi + 1 bardak süt içiyorum :)

Kahvaltın gayet iyi.

• Evde 2 kg dumbellar ve gögüs yayı var demişsin de evde çalışırsan hiç bir şey elde edemezsin.Çok çok az farkeder o da başkasının anlayacağı kadar olmaz.Hele de 2-3 ayda hiç bir şey olmaz çok iyi beslenirsen ve spor salonuna yazılırsan 3 ayda 7-8 kg alabilirsin ama çok iyi beslenmen ve spor salonuna gitmen lazım.Sanırım eski salonu bıraktın şimdi evde çalışmayı mı düşünüyorsun ? Yaz geliyor diye herkes 2-3 aya şöyle olur mu böyle olur mu diyor Bence salona yazıl.Evde ne yaparsan yap 3 ay sonra kimse sende bi fark hissetmez.Salonda yapsan da 3 ayda aşırı bi fark olmaz ama iyi beslenmeyle 58+ kglere çıkarsan vücut biraz toparlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.