Şimdi Ara

Kasa Çalışıyor Ekran Gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yardımcı olacak tüm arkadaşlara teşşekkür ederim benim sorunum PC oyundayken aniden ekran gidiyor siyah ve beyaz oluyor ama pc nin kasası çalışmaya dvm ediyor müzik çalıyor oyundaki sesler geliyor ekran kartını bi arkadaşımdan aldım 2 ci el yani Sapphire Radeon HD 4830 1gb lik ekran kartını taktım driver ını internnet indirip kurdum ve çalıtı yanlız ekran gidiyor işte bazen 10 dk sürüyor bazen saatler sonra gidiyor sorun nerde anlamadım powersuply degiştrmedim yetecegini söyledi power markası ATA POWERsuply 250 w yazıyor üzerinde lütfen yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

• ekran kartın arızalı gibi görünüyor..
  • arkadasımın söyledigine göre ekran kartı 6 aylık ve kendisi HD filmleri Kayıt edemedigi için işine yaramıyormus ve benim bundan daha önceki kullanıdıgm asus 1050 ekran kartında ise üzerindeki fanı dönmedigi halde hiç böyle bi sorun vermiyordu
  • ekran karti gibi geldi kablolarinida kontrol et derim
  • bence guç kaynagın sorun yaratıyor olabilir biraz zayıf kalmış gibi sistemin yaninda yada drıver yuzundende olabilir atide surucu sorunu coktur yada ramlarini cıkartıp siligi ile sil ve tekrar tak o zaman duzlebilir aynı sorunu bende yaşamıştım poer 250 benimde ekrana goruntu gelmiyordu kasa çzlıştıgı halde bendeki sıkıntı power yuzunden ramlerdeydi
  • Arkadaşım, aşağıdaki linkte kullandığın ekran kartının sistem gereksinimleri var. 450 Watt power supply öneriliyor. Bir incele istersen,

http://www.amd.com/tr/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4830/Pages/ati-radeon-hd-4830-system-requirements.aspx
  • Herkeze cevap verdiginden dolayı teşkkür ederim arkadaşlar arkadaş kendi kullanırken hiç bir problem olmadıgını söylemişti galiba power dandır ısınmadan dolayıdır fln dedim ama ekran kartındaki power hızını yükselttim kapandıgında bu sefer ekran kartından kuveetli bi şekilde ses geliyordu fan çok daha hızlı çalışıp sogutmaya çalışıyor gibiydi neyse artık bi power alıp denemek gerekiyor herkeze teşekkür ederim yardımcı oldugu için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonucuda buraya yazarsan aynı sorunu yaşayan arkadaşlarada referans olur...
  • Arkadaşlar power mı fln bilmem de şimdi yeni yeni müzik çalarken ses de gidiyor acaba ekran kartı mı arızalı hazır parasını vermemişken geri verem adama kartı :)
  • 5 yıllık bilgisayar.
    Ekran kararıyor, bilgisayar çalışmaya devam ediyor,, Ekrandaki Auto-Reset tuşuna basınca ekran açılıyor. Sonra yine ekran kararıyor. Böyle şeyler yapıp duruyor.
    Ne yapalım? Sorun ne?
  • Hocam 4 yıllık konuyu niye hortlattın :)

Neyse muhtemelen ya monitörden yada bağlantı kablolarından kaynaklı bir sorun yaşıyorsun imkanın varsa başka bir monitör ve kabloyla dene düzelecektir.
  • Açılışta da siyah ekran çıkıyor bazen. Auto-reset ekran dügmesine basıyorum düzeliyor. Geliyor gidiyor aynı şeyleri yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.