Şimdi Ara

kasa fanı ışıkları iptal etme!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun 2 tane fan aldım 120 lik kasa üstüne taktım ama kendimi pavyonda gibi hissediyom özellikle dedim adama ışıksız olsun diye ışıkları var :D kırmızı mavi yeşil bunları iptal edebilirmiyim ?

• m5-e39 M kullanıcısına yanıt
    15 gün içinde iade hakkınız var fatura veya fiş duruyorsa geri verin ışıksız olanını alın
  • kardeş 10 liraya aldım yaktığım benzin parası 30 lira öyle elinde 2 tane kalmış küçük bi pc dükkanına yanında elektirikciden bişe almıştım tesadüf bi sorum dedim varmış bide ucuz deyince aldım gayet sezsiz ve 10 derece düşüş yaşattı bana inanamadım hala ama bi ışıkları var işte adam sordum yok ışık dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m5-e39 -- 9 Ağustos 2014; 23:47:10 >
  • Fanları eline al ve ışıkları parçala,bundan garantisi olamaz :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m5-e39

kardeş 10 liraya aldım yaktığım benzin parası 30 lira öyle elinde 2 tane kalmış küçük bi pc dükkanına yanında elektirikciden bişe almıştım tesadüf bi sorum dedim varmış bide ucuz deyince aldım gayet sezsiz ve 10 derece düşüş yaşattı bana inanamadım hala ama bi ışıkları var işte adam sordum yok ışık dedi

Kır ışıkları başka yolu yok
  • aynen onu yapacam da bişe olmasın ne bilim kısa devre falan anlamam sonuçta anakarta bağlı zarar vermiyek ? :D
  • bence zarar vermeye gerek yok bi kenardan varsa kablounun birini koparabilirsin yoksa lehimlerden birini sökebilirsin de 10 liraya sessiz fan nereden aldın acaba ve ışıklı olmasını neden istemiyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kır dedikte parçala demedik ledlere gelen kabloları kes ucunu elektrik bandı ile bantla tamamdir (öyle bir kablo varsa tabi

• valla diyorum ya bende inanmadım öyle 2 tane alim ses çıkarsa atarım dedim ama ses yok sahiden şu an 4 fan var kasa içerisinde ısı baya değişti bilseydim daha önce alırdım pazartesi 2 tane daha boş yer var orayada takim diyorum ama adam da 2 tane kalmıştı 2 sinide aldım :D ışığıda şu an lamba kapalı misal resmen disko disko :D olmaz hacı arabamı bu neon leon atak :D
  • şimdi sökme işlemine başlıyorum :D öyle bi kablo olduğundan bende şüpheliyim bakalım ucuz etin yahnisi nasıl oluyormuş :D
  • m5-e39 M kullanıcısına yanıt
    Buldum :D ledleri bantla siyah elektrik bantiyla ışık geçmez ondan ben bir dahiyim dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClimbDown -- 10 Ağustos 2014; 0:14:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SessizCral sorunu çözmüş hadi kaçalım bizz şaka bi yana denemelisin
  • Gayet mantıklı söylediğim fan a engel olmayacak sekilde ledin üstüne 2 kez siyah elektrik banti vur konu kapansın

• hll ama biraz geç kaldın 2 saattir sökmeyle uğraşıyom yalama olmuş vida çıkmadı biri zorla çıkardım :D adamlar bide 4 bi tarafına aynı kanaldan yeşil kırmızı mavi beyaz led döşemiş 10 liraya fan aldık zaten ledler 20 lira :D anlamadım ben bu işi ledlerin kökünü söktüm zaten asılmadan kökden geldiler ama güzel oldu fan beyaz ışıksız daha bi asil oldu :D
  • Pavyonda gibi mi hissediyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WWalker kullanıcısına yanıt
    aynen bide buzlu badem olaydı al sana payvon :D
  • Arkadaslar 1500 tl bütçem var beni pavyonda hissettirecek amd sistem toplarmisiniz vatandan sipariş edicem :DD

• sen 1480 liralık sistemi al 20 lira yana bırak sana anqara aksaray vs payvonlarından birini yaparık 10 liralık fan alıyon al sana pafyon :D
  • Fakirlikten dolayı kasamda sadece Açma butonunda sürekli mavi ışık yaniyor birde işlem ışığı

İptal etmeside kolay fakat böylesi iyi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.