Şimdi Ara

KASA TOPLADIM EKRAN GELMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dün aşağıdaki birleşenlerden oluşan bir kasa toplamaya çalıştım. Bilgisayarı açıyorum fakat görüntü alamıyorum. Bu neden kaynaklanıyor olabilir. Fanlar dönüyor. Ramleri söktüm 1 tane ram ile deneme yaptım. harddisk söküp sadece ssd ile denedim. fakat ekrana görüntü gelmedi. Sorun ne olabilir. Bu arada b450 anakartım güncel değil ryzen 5000 için

GT1030

Ryzen 5500

16 GB 3000 Mhz Ram

120 gb ssd

1 tb harddisk

b450 anakart

460 W Psu

• Bios güncellemesi yapmanız lazım sanırım, anakartın arkasında bios güncelleme usb giriş yeri olabilir. Uygun bios sürümünü indirdikten sonra usb'ye atarak güncelleyebilirsiniz. Anakartın markasını ve modeli Youtube üzerinde aratarak ulaşabilirsiniz.

• Sorun bios güncellemesi yapmadığın için olabilir. Yapmayı bilmiyorum dersen yakında bir teknik servis varsa yardımcı olabilir. Çok uzun bir işlem değil.

• ApexiRubber kullanıcısına yanıt

Usb direkt taksam günceller mi yani ekran gelmesi gerekiyor mu

• Detaylı olarak anlatamam, youtube üzerinden yapabilirsiniz, tecrübeniz yoksa teknik servise gidin bence. Vatan ücret karşılığında yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamegirl

Sorun bios güncellemesi yapmadığın için olabilir. Yapmayı bilmiyorum dersen yakında bir teknik servis varsa yardımcı olabilir. Çok uzun bir işlem değil.

Teşekkürler

• ApexiRubber kullanıcısına yanıt

Teşekkürler , fakat arkadaşımdan 2600 işlemci alıp denedim yine olmadı. ekran gelmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gamegirl kullanıcısına yanıt

Arkadaşımdan 2600 işlemci alıp denedim yine de ekran gelmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.