Merhabalar dün aşağıdaki birleşenlerden oluşan bir kasa toplamaya çalıştım. Bilgisayarı açıyorum fakat görüntü alamıyorum. Bu neden kaynaklanıyor olabilir. Fanlar dönüyor. Ramleri söktüm 1 tane ram ile deneme yaptım. harddisk söküp sadece ssd ile denedim. fakat ekrana görüntü gelmedi. Sorun ne olabilir. Bu arada b450 anakartım güncel değil ryzen 5000 için GT1030 Ryzen 5500 16 GB 3000 Mhz Ram 120 gb ssd 1 tb harddisk b450 anakart 460 W Psu |
KASA TOPLADIM EKRAN GELMİYOR
-
-
Bios güncellemesi yapmanız lazım sanırım, anakartın arkasında bios güncelleme usb giriş yeri olabilir. Uygun bios sürümünü indirdikten sonra usb'ye atarak güncelleyebilirsiniz. Anakartın markasını ve modeli Youtube üzerinde aratarak ulaşabilirsiniz.
-
Sorun bios güncellemesi yapmadığın için olabilir. Yapmayı bilmiyorum dersen yakında bir teknik servis varsa yardımcı olabilir. Çok uzun bir işlem değil.
-
Usb direkt taksam günceller mi yani ekran gelmesi gerekiyor mu
-
Detaylı olarak anlatamam, youtube üzerinden yapabilirsiniz, tecrübeniz yoksa teknik servise gidin bence. Vatan ücret karşılığında yapabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gamegirlSorun bios güncellemesi yapmadığın için olabilir. Yapmayı bilmiyorum dersen yakında bir teknik servis varsa yardımcı olabilir. Çok uzun bir işlem değil.
Teşekkürler
-
Teşekkürler , fakat arkadaşımdan 2600 işlemci alıp denedim yine olmadı. ekran gelmiyor
-
Arkadaşımdan 2600 işlemci alıp denedim yine de ekran gelmiyor.
Benzer içerikler
- marmara transfer
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- gizli dns sunucusuna erişilemiyor
- utorrent güvenilir mi
- wifi sinyal güçlendirici tavsiye
- windows ekran görüntüsü alma
- root nasıl kaldırılır
- internet hızlandırıcı
- komut istemi
- silinen dosyaları geri getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X