Şimdi Ara

Kasa ve Laptopta Kısa Süreli Ani Donma ve Ses Cızırtısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Daha geçen hafta yeni bir sistem satın aldım. Aynı zamanda bir laptop'a sahibim. Hem laptopta hem de kasada kullanırken nadiren de olsa kısa süreli bir donma yaşıyorum. Donma derken her şey tamamen donmuyor. Mesela mouse u o an hareket ettirirken mouse takıla takıla geliyor. Görüntü varsa takıla takıla hareket ediyor ve ses cızırdıyor. Laptop'ta da aynı sorunu yaşadığım için ya yazılımsal ya da priz kaynaklı olduğunu düşünüyorum ancak tam olarak emin değilim.

Kasa Sistemim şu şekilde, daha alalı 1 hafta olmadı ve testleri yapılıp gönderildi:

AMD Ryzen 9 5900x

Asus Nvidia Tuf 3060 Tİ OC edition

Samsung 980 Pro 1 Tb SSD

Asus Rog Strix 850watt 80 gold +

Asus Tuf x570 Anakart

Asus Rog Strix LC240 Sıvı Soğutucu

GeiL 16 GB 3600mhz cl18 Ram

Laptop Sistemi ve modeli Asus ROG GL752VL

İntel Core i7 6700HQ

Nvidia Geforce 965m

126gb ssd

1tb hdd

16gb ram

Yıllar üstüne kaliteli bir bilgisayar alınca ve böyle bir problem nadiren de olsa yaşayınca insan biraz korkuyor açıkçası. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Ekstra: Bir de kasayı çalıştırdığım zaman fanlar aşırı hızlı çalışıyor. Ancak ayarlardan Silence modunu alınca normal seviyeye geliyor. İşlemcim boşta genelde 35-40 derece arasında çalışıyor. Bunun sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hotkeys -- 28 Eylül 2021; 3:4:43 >

• Up ben de sorunu merak ettim . Acaba akim korumali priz mi alsaniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdilik öyle düşünüyorum bayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.