Merhaba arkadaşlar. Daha geçen hafta yeni bir sistem satın aldım. Aynı zamanda bir laptop'a sahibim. Hem laptopta hem de kasada kullanırken nadiren de olsa kısa süreli bir donma yaşıyorum. Donma derken her şey tamamen donmuyor. Mesela mouse u o an hareket ettirirken mouse takıla takıla geliyor. Görüntü varsa takıla takıla hareket ediyor ve ses cızırdıyor. Laptop'ta da aynı sorunu yaşadığım için ya yazılımsal ya da priz kaynaklı olduğunu düşünüyorum ancak tam olarak emin değilim. Kasa Sistemim şu şekilde, daha alalı 1 hafta olmadı ve testleri yapılıp gönderildi: AMD Ryzen 9 5900x Asus Nvidia Tuf 3060 Tİ OC edition Samsung 980 Pro 1 Tb SSD Asus Rog Strix 850watt 80 gold + Asus Tuf x570 Anakart Asus Rog Strix LC240 Sıvı Soğutucu GeiL 16 GB 3600mhz cl18 Ram Laptop Sistemi ve modeli Asus ROG GL752VL İntel Core i7 6700HQ Nvidia Geforce 965m 126gb ssd 1tb hdd 16gb ram Yıllar üstüne kaliteli bir bilgisayar alınca ve böyle bir problem nadiren de olsa yaşayınca insan biraz korkuyor açıkçası. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Ekstra: Bir de kasayı çalıştırdığım zaman fanlar aşırı hızlı çalışıyor. Ancak ayarlardan Silence modunu alınca normal seviyeye geliyor. İşlemcim boşta genelde 35-40 derece arasında çalışıyor. Bunun sebebi nedir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hotkeys -- 28 Eylül 2021; 3:4:43 > |
Bildirim