Şimdi Ara

Kasada çift erkran kartı kullanılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce kullandığım dizüstü pc'de çift ekran kartı vardı. PC normal kullanırken düşük ekran kartını kullanıyor oyuna falan girince yüksek ekran kartını kullanıyordu.

Şimdi masaüstüne geçtim , kasamda gtx 750 vardı ben gtx 1060 ekran kartı aldım , bu iki ekran kartını yukarıda bahsettiğim şekilde kullanabilir miyim ?

• Laptopta dahili ve harici kart olduğu için ve her ikisi tek kanaldan kontrol edildiği için o şekilde kullanabiliyorsunuz. Masaüstünde olay farklı. Aynı model kart kullanırsanız Amd tarafında Crossfire, Nvidia tarafında ise slı özelliğini kullanabilirsiniz. Bi aralar iki farklı marka kartı deneyenler vardı ama ben sonuç alanı görmedim hiç. Neredeyse herşeyleri farklı o yüzden kullanılamıyorlar. Gerçi sadece kartlar değil diğer donanımlarda da bunu destekleyecek bir yapının olması lazım.

Anakart ve psu yeterliyse yani diğer donanımlarda uygunsa; aynı model kartları kullanabilirsiniz. Ki kullanım amacıda farklıdır. O yüzden eldeki imkanlarla o iki kart şu an için birlikte kullanılamıyorlar.

Yani öyle sizin laptoptan anladığınız gibi ikisini bir arada kullan mantığı direk yok.

Ama iki kart takılıp iki farklı ekranda aynı kasa içinde değerlendirilebilir. Bunun içinde fazladan slotlar ve psu gücü gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 12 Nisan 2018; 16:20:50 >

• Oyunların %80'i SLI desteklemiyor tamamen para israfı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ekran kartı yanmış mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.