Şimdi Ara

Kasadan sinyal sesi gibi bir ses geliyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasadan bir saat aralıkla sinyal sesi gibi bir ses geliyor...önceden sadece bilgisayarın açık olduğu sürede 1 saat aralıkla uyarı sinyali gibi bir ses geliyodu şimdi bilgisayar kapalıykende kasadan ses geliyo her saati 25 geçe sinyal veriyo bu durumu nasıl engellerim ve sebebi ne acaba???

• ben bunu bi yerden hatirliyorum ama neyse

pc acikken ses geliyosa islemci yada diger parcalardan biri isiniyo olabilir. bios icinden yada bazi programlarda islemcinin belli bi sicakligi gecmesi durumunda uyari vermesini saglayan ayarlar var. everest tarzi bi programla sicakliklari kontrol et. o dedigim ayarlari da kontrol et.

bilgisayar kapaliyken ses cikmasini ustelik de her saati 25 gece yapmasini ise cozemedim.
  • alarmı kurmuş olmayasın
  • işlemcinin ısınmasıyla ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum...
    bu arada birşeyi düzelteyim her saati 25 geçe değil 33 geçe geliyomuş ses
    bunu nasıl düzelteceğim ile ilgili bir fikri olan varmı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi başakburcu -- 10 Temmuz 2007; 21:30:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: başakburcu

işlemcinin ısınmasıyla ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum...
    bu arada birşeyi düzelteyim her saati 25 geçe değil 33 geçe geliyomuş ses
    bunu nasıl düzelteceğim ile ilgili bir fikri olan varmı...

Bios ayarlarından
  • valla aynı sorun bendede vardı okadar sinir oldumki nerden geldiğini aradım ilk önce ana kartın üstündeki 5kuruş kadar bi çaptaki silindir bi olaydan geliyodu bende direk tornavidayı soktum içine temizledim simdi mis gibi ses fln yoköneririm
  • seninkide her saate bir mi geliyodu...bilmiyorumda temizlik olayı periyodik olarak gelen bir sesin çözümü değildir gibime geliyo yinede teşekkürler bakayım bi kasaya:)
    bios ayarlarından düzeltilir diye düşünüyorum ama bunuda nasıl yapacağımı tam bilmiyorum...
  • Bilgisayarın çok eskiyse beni degiştir diye sinyal yolluyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.E.C -- 18 Temmuz 2007; 17:19:03 >
  • eski değil yeni değiştirdim daha parçalarını...zaten ondan sonra oldu önceden sadece bilg. açıkken geliyodu ses şimdi kapalı olsada her saatte bir geliyo...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.