evet arkadaşlar 1 hafta önce başladı bu durum. sesin geldiği yer aşağı yukarı belli işlemciden geliyor gibi. bilgisayarın işlem yaptığı sırada ses aniden kesiliyor 1-2 salise sonra tekrar başlıyor. bazen daha da tiz oluyor.
Merhaba Berkay,
İşemciden ses gelmez...
Benim bilmediğim yeni bi işlemci felan mı üretildi acaba :))
o duyduğun ses başka bir şeydir fan veya hdd den gelen bir ses olabilir...
:))
ses psu dan yada hdd den olabılr.. uzay kurulum yaparak durumu daha nt anlayabılrsınız ..
ekran kartına bir bak istersen. Benimkinden de geliyor çünkü. Bi ara garantiye gönderdim ürün değişimi oldu. Sonra yine çıkartmaya başladı
Fanlardan belki olabilir ama işlemciden yada kartta ki bobinlerden tiz ses geldiğini yine forumdan duymuştum
Arkadaşın dediği gibi uzay kurulum yapın eğer bileşenleri söküp takabiliyorsanız.
quote:
Orijinalden alıntı: muscal
Merhaba Berkay,
İşemciden ses gelmez...
Benim bilmediğim yeni bi işlemci felan mı üretildi acaba :))
o duyduğun ses başka bir şeydir fan veya hdd den gelen bir ses olabilir...
:))
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
ses psu dan yada hdd den olabılr.. uzay kurulum yaparak durumu daha nt anlayabılrsınız ..
quote:
Orijinalden alıntı: gegirti
ekran kartına bir bak istersen. Benimkinden de geliyor çünkü. Bi ara garantiye gönderdim ürün değişimi oldu. Sonra yine çıkartmaya başladı
quote:
Orijinalden alıntı: bediboy
Fanlardan belki olabilir ama işlemciden yada kartta ki bobinlerden tiz ses geldiğini yine forumdan duymuştum
ses ile beraber koku da geliyor onu yazmayı unutmuşum sanırım.bir de 2 gündür çok basit işlemler yaparken kendi kendini kapatıyor bilgisayar. örneğin media playerdan müzik dinlerken kapatıveriyor kendini. psu dan şüphelenmiyor değilim aslında. sorunun psu da olup olmadığını anlamamın bir yolu var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme