Şimdi Ara

Kasamdaki ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kasamdan demir çubukla bir metale vurunca cıkan ses gıbı ses gelıyo
    temizledim ama devam ediyo acaba çözümü ne
    FUUUUU gıbı bi ses değil çı çı çı çı çı çı gibi daha cok

• Kasa kablolarınızı bağlayın kasa içindekikablolar fana takılıyor olabilir. Kasa önünde fan varsa bu fanı psu dan ayırın çalışmasın hem temizliği zor hemde çok fazla toz çekerek çok kısa zamanda bozulurlar. Kontrol ettikten sonra eğer sorun devam ediyorsa başka nedenleri araştırabiliriz.

Kolay Gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XemreG

Kasa kablolarınızı bağlayın kasa içindekikablolar fana takılıyor olabilir. Kasa önünde fan varsa bu fanı psu dan ayırın çalışmasın hem temizliği zor hemde çok fazla toz çekerek çok kısa zamanda bozulurlar. Kontrol ettikten sonra eğer sorun devam ediyorsa başka nedenleri araştırabiliriz.

Kolay Gelsin..

Baktım takılan kablo yok once kuru bezle temızledım baktım olmuyo sac kurutucuyla temızledım ev toz bulutu oldu ama hala o ses gelıyor
  • Fanların hepsini durdur, hdd problemi falan da olabilir Allah muhafaza :)
  • Sorun muhtemelen fandan geliyor. Kasa icerisindeki tum fanlari tek tek durdurarak sesin hangi fandan geldigini bulabilirsiniz. Ekran karti ve psu fanini da kontrol etmeyi ihmal etmeyin. Kalem falan sokarak durdurabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa ön kısmında fan var mı? Bu fanı kontrol ettiniz mi bu fanı kasa içine bakarak göremezsiniz hdd slotlarının önüne konumlandırılmıştır. Muhtemelen bu fan tozlandığı için bu ses geliyor. Bu fanın dilerseniz tek hdd kullanıyorsanız iptal edebilirsiniz.

Kolay Gelsin..
  • küçük fanda problem yok yukarda kapalı bı kutu var ondan gelıyor
  • Power Supply içerisinde FAN'dan geliyor. Sağlam bir hava üfleyici birşey varsa balkon gibi bir yerde temizlemeni tavsiye ederim..
    Power Supply birçok kişiye göre önemsiz olsada.. Zaman sonra yanlış devre ve diotların çalışması ANAKART - HDD vs. gibi güzelim parçaları BOZAR... Bilginize..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.