|
Bildirim
|
1 ay önce o kadar alma dememe aldırmayan arkadaş tuscon elite dizel otomatik aldı. 196 bine.
Şimdi aynı bayi 170 liraya aynı arabayı veriyor. |
İndirim zaten 31 Aralık a kadar devam edecek. Ben Kasım da alınmamalı diyorum.
Kasım daki rakamlara bakılarak Aralık ta yeni hamleler yapılır. |
Araç alınmamaı gerektiğine katılıyorum ama "almayın da bayiler daha fazla indirim yapsın" cümlesine katılmıyorum.
Bayiler yapabileceklerini yapıyorlar zaten. Euro kuru ve ÖTV hesaba katıldığında bayilerin verdiği fiyatlar normal. O cümlenin doğrusu şöyle olmalı: "almayalım da ÖTV daha da düşürülmek zorunda kalınsın, hatta tamamen kaldırmak zorunda kalsınlar." |
Tamamen haklısınız. Şu an 2013 focus kullanıyorum. Gayette yetiyor bana. Sıfır alma gücümde var çok şükür ama mantığıma ters geliyor. Süzülmeye alışmış millet. Kendime düşeni yapıyorum ama çare olmuyor malesef.
|
Ben mi çok fakirim millette mi para bol. Adamlar sıfır araba alacak kafaya koymuşlar da hangi ayda alacaklarını tartışıyorlar. Ben önümüzdeki 20 yıldan önce sıfır araba alabileceğime ihtimal dahi veremiyorum. Ne ekimi ne kasımı?
|
Kardeşim elinizde bı kanıt olmadan bu kadar net ifadelerle insanları yönlendirmeyin. Belki daha çok gelecek indirim orası ayrı konu ama gelmediği zaman çok ah alırsın
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q6600 -- 2 Kasım 2018; 14:4:31 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q6600 -- 2 Kasım 2018; 14:7:44 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 2 Kasım 2018; 14:15:8 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 2 Kasım 2018; 14:28:35 > |
|
|
|
|