Şimdi Ara

KASİSİ FARK ETMEDİM!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 6CM KALINLIĞINDA (YAKLAŞIK),1.5 MT ENİNDE KASİSE TAHMİNİMCE 50-60 KM İLE HIZLANARAK FARK ETMEDEN GİRDİM.ARABA YÜKLÜYDÜ.VALLA İÇİM CIZZ ETTİ. VURAN Bİ TARAF OLMADI AMA ARKA KOLTUKTAKİLER BAYA ZIPLADIKLARINI SÖLEDİLER. ŞİMDİ ARAÇTA Bİ ZARAR OLMUŞ MUDUR?!! DİYE KAFAMI KURCALIYO?
    HASAR VERİP VEMEDİĞİNİ VE OLABİLECEK HASARLARIN NE OLDUĞUNU YAZARSANIZ SEVİNİRİM!

• Eğer vurma sesi falan yoksa aracınızda bir zarar olmamıştır. Genel olarak toyotaların yürüyeni sağlamdır. Bozmak için özel bilgi ve beceri gerekmektedir...
  • Hocam yüreğinizin cızzz etmesiyle kalmış olay
    Ben özellikle de kısa yayları taktırdıktan sonra o kadar çok vurdum ki altını, ama hiç bir şey olmuyor sıkıntı yapmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paylasim75

ARKADAŞLAR 6CM KALINLIĞINDA (YAKLAŞIK),1.5 MT ENİNDE KASİSE TAHMİNİMCE 50-60 KM İLE HIZLANARAK FARK ETMEDEN GİRDİM.ARABA YÜKLÜYDÜ.VALLA İÇİM CIZZ ETTİ. VURAN Bİ TARAF OLMADI AMA ARKA KOLTUKTAKİLER BAYA ZIPLADIKLARINI SÖLEDİLER. ŞİMDİ ARAÇTA Bİ ZARAR OLMUŞ MUDUR?!! DİYE KAFAMI KURCALIYO?
    HASAR VERİP VEMEDİĞİNİ VE OLABİLECEK HASARLARIN NE OLDUĞUNU YAZARSANIZ SEVİNİRİM!

en kötü ihtimal kasisten iniş esnasında amortisör patlamıştır..ama anlattığınıza göre uzun ve çok yüksek olmayan bir yükselti..çok büyük ihtimal bir sorun olmamıştır...
  • walla ben efsanemin altını 7 senede 700 kere vurdum, onlarca kasisten uçtum..
    daha bişi yok allaha şükür..
    sanmıyorum birşey olacağını..
    çünkü arabaları zaten böyle durumlarda onlarca defa test edip bizlere satıyorlar.
    ayrıca o bir toyota..
  • İlk kez Toyota kullanıyorum ve yetkili serviste,özel servislerde bir hayli övünüyorlar alt takım sağlamlığıyla ilgili.Muhtemelen bir şey olmamıştır,zaten uzun ömüre önem veren çoğu üreticiler aracı geliştirirken benzer işlemlere tabi tutarlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.