Şimdi Ara

Kasko için bir doğa sigortada uçuk bir fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracım için kasko teklifleri aldım 5 e yakın firmadan
    Teklifler 1500,1100,1200, değerlerinde gidip gelirken,
    doğa sigorta genişletilmiş kasko adı altında bir teklif gönderdi 676 tl ye,,,
    şaşkınlıktan üç kez sordum kasko değil mi dedim evet dediler,,,
    aranızda doğa sigortaya kasko yaptıran var mı

• senin yerinde olsam öncelikle hangi ilde yaşıyorsam yetkili servisi arar doğa sigortayla anlaşması var mı onu sorarım.Ben öyle yaptım çünkü.
  • Kaskodan fiyat alırken , orjinal parça kullanımı ibaresi ekletmek gerekiyor mu ?
  • Orient sigorta 1100 tl,
    unico sigorta 1250 tl,
    doğa sigortadan vazgeçtim bu kadar ucuz olması bana pek mantıklı gelmedi,,
    poliçede orijinal parça diye geçer zaten yazması lazım yani
  • biz doğa sigortadan yaptırdım. poliçede her şeyi okudum. gayet mantıklı. orijinal parça zaten garanti.
  • Doğa sigorta koperatif şeklinde teşkilatlandığı için diğer firmalara göre uygun fiyat veriyor. Ancak sigorta yapılınca arabayı bir sene içinde satarsanız 100 TL poliçe bedelinden kesinti yapılıyor. Eğer poliçe bedelinden kalan kısım var ise, 100 tl kesildikten sonra para ilgili kişiye iade ediliyor.
  • 100 tl önemli değil zaten 600 tl ye yakın diğer firmalardan ucuza poliçe kesiyorlar,,çevremde kasko yaptıran birini bulamadım,bulsam soracam nasıl bir sıkıntı çıkarıyorlar mı diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mutooberk M kullanıcısına yanıt
    ben sigortacıyım acentem var,
    Trafik poliçemi Doğa sigortadan yaptırdım bende diğer sigorta şirketler 1800 TL civarı fiyat verirken Doğa sigortada 1100 TL yakaladım hemen yaptırdım. Doğa sigortadan poliçe kestirip hasar da problem yaşayan henüz görmedim duymadım.
    Ama yaşanabilir de orası belli olmaz teklifi acenteden isteyip baştan sona kadar okuyunuz.

Orjinal parça mı yan sanayi parça mı hangisini gönderiyorlar,
    birde muafiyet var mı yok mu onu araştırın hocam teklifi isteyip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 4 Mart 2016; 17:46:56 >
  • Sikayet vardaki sikayetleri oku kardesim herseyde oldugu gibi ucuz etin yahnisi olayi bundada gecerli ama doga sigorta cok buyuk atilim yapti reklam filmi donuyur tv lerde sonucta devlet garantisi altinda benim kaskom eureko audi kasko 2600 e yaptirmistim zamsiz butun audi servisleri ile anlasmali zaten ayni grubun sirketleri oldugu icin odemelerinde hicbir sikinti yok bence yukarda bi arkadas ornek vermis ara sehrindeki servisi doga sigorta ile anlasmaniz varmi sikinti yaratiyormu diye sor sonuc olarak en nihayetinde kasko kaskodur hic olmamasindansa dogadan bile olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.