Şimdi Ara

kasko ve trafik sigortası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni araba sipariş verdim aysonu geliyormuş Seat leon style 1.2 TSİ 110hp 73.5k kasko ve sigorta yi hangivacentadan ucuza yaptirabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 18 Ağustos 2016; 13:36:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vw de 50 tl yakıt hediyesi var sigorta yaptıranlara.Bunun dışında ben yaptırdım fiyat olarak piyasa ile aynı..Teklif alın isterseniz...
  • Burada sormak ile doğru/net cevap almak zor.

15-20 yerden fiyat alan ve alacağı komisyon oranına göre şirket seçip karşı tarafa sunmayan "ilgili" bir acenta bulup, fiyat alıp değerlendirmek gerek...

• Trafik sigortası için Ziraat Sigortaya bakın, baya fark ettiği söyleniyor.
  • mcadirci M kullanıcısına yanıt
    Bence bir süre sonra Ziraat ile sıkıntılar başlat. Çünkü birebir muhatap olacağın yer yok. Bölge müdürlüğü yok acenta yok..

Bankadaki müşteri temsilcisi poliçe kesiyor ama birşey olsa ne anlar sigorta işlerinden!

Hasar sonucu sıkıntılı bir süreç olabilir.

Ziraat sigortanın da anlaşmakı yerleri neresidir, o da çok önemli.

• tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    aracınız hayırlı olsun.
    buz ziraat bankası ptt de yapılan sigorta olayını araştırmak lazım 800tl fiyat verilen araçlara 400 tl fiyat veriyolarmış.
    fakat ne derece güvenli kaza esnasında prosedürleri nasıl hiç bilmiyorum. forumda kasko sigorta işlemleriniz adlı başlığı inceleyebilirsiniz.
  • Sigortacım 570 cikardı Ziraat 811. 2010 model yaris aydın yas 30

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Zorunlu trafik sigortasında ne gibi bir sorun yaşayacağınızı düşünüyorsunuz acaba? Poliçenizi aldıktan sonra sigorta firması batmazsa bir sıkıntı yaşamazsınız.
  • Ziraat bankasi 7.basamak 670 lira çikardi neova 570 lira cikardi

• geçen sene kasko trafik 822 lira bu sene 1140 lira... diğer aracımın trafik geçen sene 444 lira bu sene 850 lira... 700 lira bana bu sene geçirdiler...
  • Ziraatin verdiği fiyattan 100 lira daha uygun sompo japan verdi. Bütün şirketlerden teklif almakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcadirci

Trafik sigortası için Ziraat Sigortaya bakın, baya fark ettiği söyleniyor.

Sompo Japan 1080tl sigorta , Ziraat 3005tl
    Teşekkürler Ziraat.
  • sompo güzel fiyat vermişti geçen yıl. Adı pek duyulmasa da Japonya'ya nin devlerindenmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleeper -- 18 Ağustos 2016; 16:31:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

Arkadaşlar yeni araba sipariş verdim aysonu geliyormuş Seat leon style 1.2 TSİ 110hp 73.5k kasko ve sigorta yi hangivacentadan ucuza yaptirabilirim?

Bence Aybars Bey ( @spacewolf ) ile iletişime geçin. Kendisi forumdan pek çok kişiye her türlü sigorta konusunda yardımcı olmaktadır. Konut-oto tüm sigorta işlerimi kendisiyle hallettim, öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okircali

quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

Arkadaşlar yeni araba sipariş verdim aysonu geliyormuş Seat leon style 1.2 TSİ 110hp 73.5k kasko ve sigorta yi hangivacentadan ucuza yaptirabilirim?

Bence Aybars Bey ( @spacewolf ) ile iletişime geçin. Kendisi forumdan pek çok kişiye her türlü sigorta konusunda yardımcı olmaktadır. Konut-oto tüm sigorta işlerimi kendisiyle hallettim, öneririm.

yrn aracımın bilgilerini aliyim Aybars beyden teklif isteyecem,normal kasko mu yoksa genişletilmiş kaskomu tavsiye edersiniz
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    spacewolf kullanıcısına yanıt
    Ben işin uzmanı kendisi olduğu için ona bırakmıştım, f/p olarak ne tavsiye ederse onu almanızı öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigortambudur ile çalışmamanızı tavsiye ederim. Kendi müşterisini bilgilendirmeyip dolandıran bir şirkettir.
  • adam konuyu hortlatmış bende baştan okuyorum sigorta fiyatlarını görünce çok şaşırdım tarihe bakınca gercegi anladım
  • Kim söylüyor ziraat ucuz diye bütün bankalarin sigortası piyasadan pahalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.