|
Kasko Yapacak Arkadaşlar, Ak Sigorta'dan Uzak Durun! Paranızla Rezil Olursunuz (3. sayfa)
-
-
İnanır mısınız aynısı başımıza geldi. Detayları vermek istemiyorum ama kesinlikle ve kesinlikle uzak durun.
Hiç yaptırmayın daha iyi. Çok geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 ocakta benim kasko dolacak. Şuan aksigorta sınırsız imm var. Siz ne önerirsiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: yiğit_kemal20 ocakta benim kasko dolacak. Şuan aksigorta sınırsız imm var. Siz ne önerirsiniz?
2 aracımda AXA kullanıyorum. Sınırsızmış üst paketmiş roketmiş hepsi hikaye. Bilindik sağlam firmalardan şaşmamak lazım.
Biraz pahalı oluyor peşin peşin bütün sözleşmeyi okudum evet tam 13 sayfa. Cam değişiminden, çekici hakkına, yedek anahtar değişimi, doğal afet kapsamı bunlara dikkat edin. İstanbul’da dolu kabus oldu malum. Kötü senaryoda değerlendirmek gerek.
hasar durumunda istediğin yetkili servisi seçebilmem, kullanılacak parça orijinal mi muadil mi.
sanayinin sokağından geçirmemişim arabamı gel sen muadil parça tak vallahi insanlar boşuna katil olmuyor.
İnşallah başınıza gelmez de kullanmak durumunda kalmazsınız..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
La bu akşam oto dedikleri sahibindende makyajlı pert satan firma değil mi? araba nasıl bunların eline doğrudan düşüyor bu nasıl iş.
-
Bizi hurdacılar aradı resmen. Mantık şu hasarlı aracı perte zorluyor piyasa fiyatının çok altında fiyat teklif edip kabul ettirmeye çalışıyorlar. Kaza olmuş üzgünsün zayıf noktanı yakalamaya çalışıyorlar düşmeyin bu tuzağa.
Sakince düşünmeden hiç kimseyle muhattap olmayın en önemlisi evrak göndermeyin ve imzalamayın..
quote:
Orijinalden alıntı: Nerd MinerLa bu akşam oto dedikleri sahibindende makyajlı pert satan firma değil mi? araba nasıl bunların eline doğrudan düşüyor bu nasıl iş.
Aynen öyle, sigorta işi bunlara vermiş bunlarda bildiğiniz gibi makyajlayip satıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: AntaresBu işi hasarlı araç satan firmanın eline vermeleri çok yanlış bir şey. Sigorta şirketi parasını müşterisine öder sonra o aracı satar. Müşteriyle kendi anlaştığı firmayı konuşturması bile fiyasko.
Kasko tekliflerinde en uygunu ak sigortaydı oradan almayı düşünüyordum ama bu konudan sonra hayatta almam.
Geçmiş olsun, umarım hakkınızı alabilirsiniz.
Hocam herşey para olmuş müşteri memnuniyeti sıfır
.... Sigorta pert araç satıyor veya müşteriye eksik ödeme yapıyor
Denmesin adı lekelenmesin diye bu taşeron şirketleri kullanıyorlar.
Sağlık, ev ve arac sigortalarını Anadolu Sigorta'yı tercih ediyorum. İş Bankası'nın tüm şirketleri, piyasadaki en iyi şirketlerdir.
-
Ak sigorta 4 yil once bizi de magdur etti.
Uzak durun. Rezalet bir firma.
Valla yıllardır Ak Sigorta'dan yaptırıyorum kaskoyu...
Önceki yıl yazlığa giderken soldan boydan boya bariyere çizdirdim aracı...Allah'tan ki hızlı değildim de spin atmadım;neyse; kaza ile ilgili hiç bir şey yapmadım,sadece fotoğraflarını çektim...Geri döndüğümde yetkili servise (NATAŞ) gittim,üç satır hasar beyanı yazıp imzalattılar...Aracı bıraktım,10 gün sonra arayıp "araç hazır,gelip alın" dediler...Bu arada ne sigorta ne de başka bir telefon,hiç kimseyi aramadım,kimse de beni aramadı...
Yani kısa ve öz; ben memnunum,şimdi değiştiyse bilemem...
-
Birde sa ile biten -
Gecmis olsun. Kasko yaparken dusunecegim, tesekkurler.
-
Cevap için teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@pValla yıllardır Ak Sigorta'dan yaptırıyorum kaskoyu...
Önceki yıl yazlığa giderken soldan boydan boya bariyere çizdirdim aracı...Allah'tan ki hızlı değildim de spin atmadım;neyse; kaza ile ilgili hiç bir şey yapmadım,sadece fotoğraflarını çektim...Geri döndüğümde yetkili servise (NATAŞ) gittim,üç satır hasar beyanı yazıp imzalattılar...Aracı bıraktım,10 gün sonra arayıp "araç hazır,gelip alın" dediler...Bu arada ne sigorta ne de başka bir telefon,hiç kimseyi aramadım,kimse de beni aramadı...
Yani kısa ve öz; ben memnunum,şimdi değiştiyse bilemem...
Konu tamir değil zaten. Pertlik durumlarda zorluk çıkarıyor demişler.
-
Hocam 88 verdilerse kötü fiyat vermemişler asla 100binlik araca 100bin TL ödemezler. Kaza durumunda aynı muadil araç istiyorsanız araç bedelinin yüzde 20si kadar cebinizden para çıkıyor maalesef
Eyvallah...
-
hocam son durum nedir acaba? çok geçmiş olsun bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stubbornpride -- 19 Aralık 2020; 19:33:37 > -
Hiçbir firma sizin istediginiz bedeli vermez . Hangi acente yaptı ise orası zorlasın aracın bedeline en yakına yükselttirsin.
1 ay önce ben de Ford aracıma kasko yaptırmak için çok firma araştırdım. Şikayetvar,ekşi ve forum sayfalarında firmaların yorumlarını ve şikayetlerini okudum. Japon firması olan Sompo'ya meğilliydim ama forumda onla ilgili olumsuz bir konu çok yakında paylaşılmıştı. Allianz(koç grubunun) biraz pahalı olsa da ondan yaptırdım.1400 liraya da kasko varken 1900 lira verip yetkili servis kaskosunu yaptırdım. Yıllık vereceğim fazladan 500 lira uğruna mağdur olduğumda sinir harbi yaşamayı göze almadım. En az şikayet de Allianz şirketine aitti. Kasko yapacaklar bu şirketi araştırsın zaten sigortacılar da Allianz'ı en iyi 3 kasko şirketinden biri sayar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 20 Aralık 2020; 2:17:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X