Şimdi Ara

Kasko Yapacak Arkadaşlar, Ak Sigorta'dan Uzak Durun! Paranızla Rezil Olursunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
10.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim 20 gün önce tek taraflı kaza yaptı

Pert kararı aldılar,

Ak sigortanın pert işlemlerini aksam otomotiv diye bir firma yürütüyormuş, aradılar,

" Aracınız pert olacak ruhsat vekalet hazır edin mutabakat yollayacağız imzalayıp geri yollayın Tüm evraklar ile birlikte " dediler

Aracın emsal güncel raici en düşük 96 bin lira olduğu halde araca 84 Bin lira teklif ettiler

Dalga mı geçiyorsunuz dedik

O fiyata bizim aracımızın emsali araç nerde var gösterin bizim derdimiz para almak değil aynı denk bir araç almak, bize para vermeyin emsal bir araç bulun alalım dedik.

Aracımız 1 parça boyalı değişeni olmayan 106 bin km de LPG li pırıl pırıl bir araçtı

Komple boyalı 2-3 değişenli 180-200 bin km ağır hasar kayıtlı araçları muadil araç diye gösteriyorlar.

Neymiş artık bizim araçta ağır hasar kayıtlıymış  Resmen dalga geçiyorlar insanı aptal yerine koymaya çalışıyorlar

Dedim ki kasko yaparken araç ağır hasar kayıtlımıydı ? Orjinal olarak kasko yaptık biz aracı dedim adam bana o Ak sigortanın sorunu demez mi  

Bizi birdaha aramayın bizim muhatabımız Ak sigorta, aracı size değil Ak sigortaya kaskolattık dedik kapattık telefonu

Ak sigortayı aradık, bizi neden muhatap ediyorsunuz başkaları ile dedik neymiş prosedür öyleymiş, kasko yaparken aksam oto diye bir firmaya yönlendireceğinizi söylemediniz, söyleseniz yaptırmazdık dedik.

Şikayeti not aldı gereken yapılacak dediler

Ertesi gün aksam oto yine aradı beyefendi teklifi yükselttik 88 bine anlaşalım dedi

Dalga mı geçiyorsunuz biz derdimizi anlatamıyoruz galiba dedik

Verebilecek en yüksek tekkifimiz bu dedi

Görüyorsunuz resmen süründüyorlar

Muhtemelen davalık olacağız .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu işi hasarlı araç satan firmanın eline vermeleri çok yanlış bir şey. Sigorta şirketi parasını müşterisine öder sonra o aracı satar. Müşteriyle kendi anlaştığı firmayı konuşturması bile fiyasko.

Kasko tekliflerinde en uygunu ak sigortaydı oradan almayı düşünüyordum ama bu konudan sonra hayatta almam.

Geçmiş olsun, umarım hakkınızı alabilirsiniz.

Ülkede kurumsallık adına bir şey yok, en büyük firma bile müşteriye eziyet etmeden hakkını vermiyor, bazen hiç vermiyor.

Migros sanalmarketten ürün aldım, iade etmek istedim, iade için bir belge lazım diyorlar ama o belgeyi veren yok. Hakem heyetine gittim, 6 aya sonuçlandı ve haklı bulundum, karar belgesi ile Migrosa yine başvurdum, yine kabul etmediler. Banka kanalı ile şansımı deneyeceğim, o da olmazsa Migrosu icraya vereceğim..

Lakin 3 kuruşluk şey için bu kadar uğraşılmaz, onlar da biliyor ama bu seferlik sonuna kadar zorluyorum, bakalım ne olacak...

Bizimde bi akraba kaza yapmıştı. Karşı tarafta ak sigorta olduğu için 6 aydır arabasızlar. Hatta o gün il dışından bi akraba askere gidecekti onu yemeye götürmüşlerdi dönüşte alkollü bi sürücü çarpmıştı. Hava yastıkları falan açılmıştı. O akrabanın askerden gelmesine 3 gün falan var. Araba hala ortada yok servis yerine tamirciyle anlaştıkları için oyalıyorlar, yok parça daha gelmedi parça adanadan geliyor, parcacıyı arıyorlar biz gönerdik diyorlar diğer parçacıyı arıyorlar biz sipariş almadık diyorlar. ülkedeki kurumsal firmalara bile güvenemiceksek hangi firmaya sigorta yaptırcaz o zaman. Suçlu 8/8 karşı tarafa alkollü. Kaza çevre yolunda oluyor.

• Allah sabır versin. biraz uğraşacaksınız sanırım

• 3 kez teklife ret hakkınız var sigorta tahkim komisyonuna başvuracağınızı söyleyin alacakları karar bağlayıcı olduğu için en yüksek teklifi vereceklerdir, geçmiş olsun.

• 5 yıldır ak sigortalyim iki kez cam değişimi yaptım hiç bir sorun yaşamadan bı telefon tmm  

• Sadece ak sigorta değil, tüm banka kuruluşlu sigorta şirketlerinden uzak duruyorum ben.

• Yav arkadaş kime güvenip canımızı, malımızı emanet edecez şaşırdım artık. Trafik sigortamı Ak sigortadan, kaskomu ise sompo sigortadan yaptırdım. Yaptırdığım günden beri iki içinde kötü deneyimli bir sürü konu okudum. Konu sahibi arkadaş tekrar geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaqwear

3 kez teklife ret hakkınız var sigorta tahkim komisyonuna başvuracağınızı söyleyin alacakları karar bağlayıcı olduğu için en yüksek teklifi vereceklerdir, geçmiş olsun.

Öncelikle size ve geçmiş olsun dileyen herkese teşekkür ederim.

Ak sigortaya , aksam oto denen firmayı muhatap anlayacağımı söyledim.

Aracın hasarlı haliyle tarafıma bırakılmasını teklif ettim.

Aracın sovtaj bedeli 48 bin liraymış mantıken 88 bini kabul etsem dahi aracın üzerine 40 bin lira ödeyip dosyayı kapatmaları gerekiyor ki biz 88 bini asla güncel emsal Raif olarak kabul etmiyoruz Çünkü emsal araçlar 95 bin lira üzerinde

Araç bana kalsın dediğim için araç üzerine 40 bin değil 35 bin ödeyeceklerini birde Kendi aracıma çekme belge alacakmışım öyle ödeme yapacaklarmış

Bu saçma sapan şartlar altında tahkimden Başka yol yok.

Kasko yapmanın ne anlamı kaldı tereddüt içindeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir daha Ak sigorta mı Aman Aman
    Suntadan sigorta kestiririm yine Ak Sigorta dan kestirmem

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

5 yıldır ak sigortalyim iki kez cam değişimi yaptım hiç bir sorun yaşamadan bı telefon tmm  

Pert durumunda işler değişiyor, görüldüğü üzere. Geçenlerde bir konuda vardı. Pert veya tamir süreci 2 ile 6 ay arasında sonuçlanıyormuş.

Bu rezillik, kepazelik başka bir şey değil. Niye kasko yaptırıyoruz o zaman biz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Öncelikle size ve geçmiş olsun dileyen herkese teşekkür ederim.

Ak sigortaya , aksam oto denen firmayı muhatap anlayacağımı söyledim.

Aracın hasarlı haliyle tarafıma bırakılmasını teklif ettim.

Aracın sovtaj bedeli 48 bin liraymış mantıken 88 bini kabul etsem dahi aracın üzerine 40 bin lira ödeyip dosyayı kapatmaları gerekiyor ki biz 88 bini asla güncel emsal Raif olarak kabul etmiyoruz Çünkü emsal araçlar 95 bin lira üzerinde

Araç bana kalsın dediğim için araç üzerine 40 bin değil 35 bin ödeyeceklerini birde Kendi aracıma çekme belge alacakmışım öyle ödeme yapacaklarmış

Bu saçma sapan şartlar altında tahkimden Başka yol yok.

Kasko yapmanın ne anlamı kaldı tereddüt içindeyim

Alıntıları Göster

Böyle saçmalık olmaz aracın raiç bedeli kazalı haline göre değil, söylediğiniz gibi belirlenir araç artik pert ne demekmiş. Teklifleri telefonda almayın mutlaka yazılı olsun mail isteyin tahkime itirazda bulunurken kolaylık oluyor. İtiraz başvurusunda aracınızın emsali 3 ilanın çıktısını eklemeyi ihmal etmeyin.

• zaqwear Z kullanıcısına yanıt

Uyarılarınız için teşekkür ederim.

Biz yine bu işlerden anlıyoruz Biraz Biraz.

Ya hiç anlamayan vatandaşlara neler neler yapıyordur bunlar.

Demekki en ölü fiyattan işlem yapmaya çalışıyor yani yerse diyor..

Bunlar Galericileri de geçmişler

• Kargadan başka kuş, Anadolu Sigorta'dan başka sigorta firması
    tanımam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 17 Aralık 2020; 21:56:46 >
  • Aksigorta pert işlemlerinde hep sıkıntılı olmuştur, uğraştıracaklar biraz, sonunda umarım gönlünüze göre olur.

• Evet, bende nedense başka sigorta bilmiyorum

• Ak sigorta sizin aracınızın riskini adamlara satmış olabilir bir araştırın derim. Çünkü bankalar batık kredileri hukuk firmalarına satıyor. Misal 100 lira batık krediyi 10 liraya satıyorlar.

Aksam otomudur ne karın ağrısı ise bu şekilde iş dahil olmuş olabilir.

• En iyisi ray
  • defiant82 kullanıcısına yanıt

Sapla samanı karıştırma bence, cam dediğin olayı en dandik firma bile onaylar ama para miktarı artınca işler değişir.

Zaten canlı örneği konu sahibi arkadaş.

• Anlamayan için gerçekten zor ya tutarsa deyip şanslarını deniyorlar sizde de olduğu gibi, ama sefer duvara tosladılar. Bende quick sigorta kullanıyorum bir kez çekici ihtiyacım oldu çağrı merkezini 3 kez aramak zorunda kaldım Anadolu Sigorta 50-60 TL civarı daha yüksek teklif vermişti yeni poliçe de tekrar Anadolu' ya döneceğim bende 3 kuruş fazla olsun ama kafam rahat etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: GangstaBop

Yav arkadaş kime güvenip canımızı, malımızı emanet edecez şaşırdım artık. Trafik sigortamı Ak sigortadan, kaskomu ise sompo sigortadan yaptırdım. Yaptırdığım günden beri iki içinde kötü deneyimli bir sürü konu okudum. Konu sahibi arkadaş tekrar geçmiş olsun.

Valla ben de şikayetvar a baktım hepsi hakkında kötü şeyler var ucuzunu seçtim :)

• Öncelikle kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun.

Yıllar önce Oğlumun kullandığı aracı Aksigortanın bir acentasına sigorta yaptırdım.Ankarada belediye otobüsünün çarpması sonucu ağır hasar gördü ve Aksigorta maceramız başladı.Eksper, yetkili servis ve Aksigorta üçgeninde kaldım günlerce telefon görüşmesi yaptım çözüm bulamadım sonunda ''Facede'' durumumu anlatan bir yazı yayınladım, yazıyı 15.30 da yayınladım akşam 20.30 da bir Aksigorta yetkilisi aradı sabah 09.30 da aranacaksınız bayağı üzülmüşsünüz dedi ve telefonu kapattı.Sabahleyin arayan kişi aracın değerine yakın bir rakam teklif edince daha fazla uğraşmamak için teklifi kabul ettim. Bir daha Aksigorta kapısından girmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahiroguz -- 17 Aralık 2020; 23:28:22 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.