10-15+ yaşındaki araçlara kasko yapmıyorlar. Ama yapan şirketler de var sigorta şirketine kalmış. Muhtemelen orjinal parça vs bulmak sorun olabileceği için yapmıyorlardır diye tahmin ediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BB9945F7 -- 20 Aralık 2020; 13:26:5 > |
Kasko Yapacak Arkadaşlar, Ak Sigorta'dan Uzak Durun! Paranızla Rezil Olursunuz (5. sayfa)
-
-
Nightcigim broadwayin parcasi hala uretiliyor ve oyle boyle degil engin okyanus gibi yedek parca cenneti bulunuyor. Emin ol sifir symbolden cok kolay bulursun. Kapi kolu bozulmustu tutacagj icerideki 5 tl ye alip takmistik. O sigorta sirketlerinin Allah belasini versin eski diye yapmayi insan ayiriyorlarsa, ayrimcilik yapiyorlarsa terbiyesizlik yaptiklari. Illa sistemin kolesi ol tuketim toplumu ol habirw yeni yeniyi al ana avrat sovdurecekler.
Elin japonu gavuru aliyor senelerdir kullaniyor cop olana kadar. Bizdekiler 6 ayda bir telefon araba degistiriyor. Sonra guclu Turkiye Guclu ulke kafa boyama bunlar, lafla olmuyor bunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi mahkemede dava açtınız? Avukat tuttunuz mu ? Dava kaç yılda sonuçlandı?
Şuan için değişen bişey yok. İtiraz dilekçesi yolladık sarı sitede ki emsal araç ilanlarını da maile ekledim hafta sonu girdi araya bekliyoruz.
Acentemiz sağolsun ilgileniyor ama onluk bir şey yok farkındayım.
3-5'e bakma diyen arkadaşlar ,
Neden kasko yapıyoruz ? Amacımız kendimizi ve malımızı korumak değil mi ?
Yine söylüyorum PARA değil derdimiz, bize emsal bir araç bulsunlar verdikleri para hiç sorun değil
hocam çok haklısın ne demek 3-5 onu geçtim 15-20, hele utanmadan araba ağır hasarlı demek. sen kaskolarken ağır hasarlı mıydı bu? iyi o zaman sadece pert kasko yaptır geç 300-500tlye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stubbornpride -- 20 Aralık 2020; 20:42:31 > -
Bir ay once esim araci ile kaza yapti ve arac perte cikti. Sigorta ak sigorta ve araci aksam otomotiv aldi. Arac 34.000 de 2017 model joy donanimli bmw 1.18, bir parca boyali. biz sıkı pazarliklar sonunda 292.500 tl aldik. Aracta 75.000 tl hasar vardi. 8 iş gununde Paramizi aldik ve akabinde yeni arac aldik. İslemler surerken bende arac arastirmasi yapiyordum. Esim tekrar 1 serisi istiyordu. İstinye borusanda ayni aracin dizel bir ust paketi 44.000 km de 307.000 tl ye buldum. Arac boyasizdi. Ama sonra fikir degistirip sifir baska bir marka arac aldik. Eger ben bu parayi almayip yaptirilmasini isteseydim daha sonra bu paraya satamazdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 20 Aralık 2020; 21:1:24 >
Ne alaka eski diye yapmamaları, asıl yeni arabaya yaparsa daha çok para kaybeder sigorta şirketi. Bugün sıfır bir araçla kaza yapsan sadece örneğin sadece farı en az 3-5 bin tl tutar. Bunun diğer parçalarla toplandığını düşün. Niye böyle bir düşünceye girmişsiniz anlamadım. Sigorta şirketi niye ayrımcılık yapsın ki onun için prim getiren her şey potansiyel gelir kaynağı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BB9945F7 -- 20 Aralık 2020; 22:4:14 > -
Risk faktorunden dolayi yapmak istemiyorlarmis yeni arabada esp abs cart curt var cok gelisti. Broadway 4 teker bir direksiyon hatalari tolere etmiyor. Yedek parca konusunda nissan,mazda ve bmw... markalarda zor bulunur dogru. Volvo alfa romeo mesela daha beter utopik fiyatlar cekiyorlar. Riske gore sigorta sirketleri fiyat ceker 65 yas uzerine cok para cikartiyorlar.
Aracınızda değişen parça olmadı muhtemelen. Yapılacak tek işlem boya-düzeltme olduğu için sorun çıkarmamışlardır. Karşı tarafın %100 kusurlu olduğu kazada adamlar bütün parçalarımı aracımla uyumlu olmayan yansanayi parçalar ile değişmişler. Tam 53 gün sürdü tamir. Bugün teslim almaya gittim fakat almadım. İmzaladığım teslim formunu bile yırttım attım öyle çıktım servisten. Contanın tamamen kapatması gerektiği yerden parmağım giriyor şuan. Kazadan önce parçalarım orjinaldi ve böyle sorunlar yoktu. Kanunda eşdeğer parça kullanabilir yazıyor ama eşdeğer parça tanımına giriyor mu kullandıkları parçalar şuan onu araştırıyorum. Çektiğim rezilliğin haddi hesabı yok.
-
Geçmiş olsun...Durumunuza çok üzüldüm,inşallah istediğiniz şekilde sonuçlanır en kısa zamanda...
-
Eyvallah hocam. Allah razı olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X