Şimdi Ara

Kasko Yapacak Arkadaşlar, Ak Sigorta'dan Uzak Durun! Paranızla Rezil Olursunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
10.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Ak sigorta sizin aracınızın riskini adamlara satmış olabilir bir araştırın derim. Çünkü bankalar batık kredileri hukuk firmalarına satıyor. Misal 100 lira batık krediyi 10 liraya satıyorlar.

Aksam otomudur ne karın ağrısı ise bu şekilde iş dahil olmuş olabilir.

O kadarını bilemiyorum da anladım kadarıyla kendileri hem uğraşmak istemiyor hem de böyle durumlarda yapılan kötü muamele ile kendi adları çıksın istemiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaqwear

Anlamayan için gerçekten zor ya tutarsa deyip şanslarını deniyorlar sizde de olduğu gibi, ama sefer duvara tosladılar. Bende quick sigorta kullanıyorum bir kez çekici ihtiyacım oldu çağrı merkezini 3 kez aramak zorunda kaldım Anadolu Sigorta 50-60 TL civarı daha yüksek teklif vermişti yeni poliçe de tekrar Anadolu' ya döneceğim bende 3 kuruş fazla olsun ama kafam rahat etsin.

Bu da ucuz değildi hocam

Ak sigorta iyi olduğu için yüksektir dedi sigortacı arkadaş iyisi olsun dedik

Harbiden iyisiymiş ....

• Geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda sizi üzmeden gerçek rayicini verirler.

• Aracınızın markası, modeli, yılı, kmsi, hasar ve tramer durumu nedir? Gerçek değeri 95.000 tl ise daha düşük teklifleri sakın kabul etmeyin. Kasko bunun için yapılıyor. Sizi mağdur etme hakları yok. Sigorta tahkimden gerçek bedeli üzerinden lehe karar almanız kesin. Bu yüzden son teklifleri gerçek değere en yakın miktarda olur genelde.
    Ama aracınızın değerini belirlerken objektif davranın. Talep ettiğiniz miktara çok yakın teklifleri değerlendirmenizi öneririm. Sigorta tahkim süreci dilekçe teatisi, bilirkişi atanması, rapor hazırlanması derken 6 ayı bulabiliyor.
    Çok geçmiş olsun, umarım uzlaşma ile lehinize sonuçlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scherzz -- 18 Aralık 2020; 0:27:17 >
  • Konu Sahibi arkadaşa geçmiş olsun bu arada sizler sigortalarınızı nerelerden yaptırıyorsunuz bu ay sonu benimkide yenilecek ona göre teklif alayım?

• kurumsal firmalardan en uygunu hangisiyse ona yaptırıyorum. Geçen sene aksigorta bu sene sompo.

• Valla para verirken göze çok geliyor kasko olayında ama işte böyle sorun yaşayıncada keske baska fırmadan yaptırsaydım denıyor kendımde sıgorta işiyle uğraştım zamanında öğrenciyken kem küm etmeden al paranı diyen firma alianzdı en pahalı teklifide yine onlar veriyor tabi ama artık araba fıyatları yukseldı mumkun oldugunca boyle buyuk fırmalarla iş yapın muhattap oluyor en azından diğerleri yanında nerdeyse kardeşlerkasko gibi kalıyor en düşük teklif verirlerdi uzattıkça uzatırlardı hasar anında ama ilk parayı alırken şak diye alırlardı

• Aksam oto sahibindenin en büyük kazalı araç satan firması. Demekki böyle yollarını buluyolarmış.

• Bu sigortamsı şey yüzünden aracım 2 ay yatmıştı.

• Ak gördün mü kaç abi

• 2017 İstanbul dolusunda bana da çok çektirdiler, en son baya uğraşarak ve bir kısmını cepten ödeyerek hallettim işi.

• bu ülkede ak la başlayan her şey kötüdür.

• bende dün 140 liraya sınırsız imm yaptırmıştım. kullanmam gerekirse sıkıntı çıkartmazlar inşallah
  • Bizimde bi akraba kaza yapmıştı. Karşı tarafta ak sigorta olduğu için 6 aydır arabasızlar. Hatta o gün il dışından bi akraba askere gidecekti onu yemeye götürmüşlerdi dönüşte alkollü bi sürücü çarpmıştı. Hava yastıkları falan açılmıştı. O akrabanın askerden gelmesine 3 gün falan var. Araba hala ortada yok servis yerine tamirciyle anlaştıkları için oyalıyorlar, yok parça daha gelmedi parça adanadan geliyor, parcacıyı arıyorlar biz gönerdik diyorlar diğer parçacıyı arıyorlar biz sipariş almadık diyorlar. ülkedeki kurumsal firmalara bile güvenemiceksek hangi firmaya sigorta yaptırcaz o zaman. Suçlu 8/8 karşı tarafa alkollü. Kaza çevre yolunda oluyor.

• Ömür törpüsü resmen. Allah sabır versin.

• Ak sigorta veya X Sigorta

Malesef tüm sigorta şirketleri aynı şeyi yapıyor, emin olun sizden aldıkları aracı biraz makyajla size ödedikleri paraya satacaklar...

Burada fazlaya ilişkin haklarınızı saklı tutarak paranızı alıp ardından dava açabilir veya tahkim komisyonuna gidebilirsiniz...

Tahkim komisyonunda ise artık sigorta eksperleri de görevli bu yüzden oranın da suyunu çıkardılar garip gureba kafalarına göre hesap yapıyorlar eksperler, sırf şirketlerden KEMİK KAPABİLMEK adına...

• Bu işi hasarlı araç satan firmanın eline vermeleri çok yanlış bir şey. Sigorta şirketi parasını müşterisine öder sonra o aracı satar. Müşteriyle kendi anlaştığı firmayı konuşturması bile fiyasko.

Kasko tekliflerinde en uygunu ak sigortaydı oradan almayı düşünüyordum ama bu konudan sonra hayatta almam.

Geçmiş olsun, umarım hakkınızı alabilirsiniz.

• tahiroguz T kullanıcısına yanıt

Kasko ne oluyor ?

Ben 1991 Renault 9 spring e yapmak istedim sigortaci bosver gerek yok dedi. Gerek yoksa buradaki insanlar niye yaptiriyor ki ?

Adam ugrasmak istemedi mi ? Basindan mi savdi ?

• Ülkede kurumsallık adına bir şey yok, en büyük firma bile müşteriye eziyet etmeden hakkını vermiyor, bazen hiç vermiyor.

Migros sanalmarketten ürün aldım, iade etmek istedim, iade için bir belge lazım diyorlar ama o belgeyi veren yok. Hakem heyetine gittim, 6 aya sonuçlandı ve haklı bulundum, karar belgesi ile Migrosa yine başvurdum, yine kabul etmediler. Banka kanalı ile şansımı deneyeceğim, o da olmazsa Migrosu icraya vereceğim..

Lakin 3 kuruşluk şey için bu kadar uğraşılmaz, onlar da biliyor ama bu seferlik sonuna kadar zorluyorum, bakalım ne olacak...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.