Şimdi Ara

KASKOYU KAÇA YAPTIRDINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracımı alalı 1 yıl oldu (2012 astra dizel classic) ve ilk kaskom ergodan 804 lira idi,bugün yeniledim,hasarsızlıkla beraber en iyi teklifi yine ergo verdi ve 745 liraya yaptırdım.aksigorta 880 demişti.merak ettim sizler kaça yaptırdınız kaskolarınızı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avagadroo -- 10 Aralık 2012; 13:49:49 >

• %40 hasarsızlık indirimiyle 730 TL.
  • yüde 60 ile 707 tl raysigorta
  • Liberty sigortayı tavsiye ediyorum.700-750 civarı olur sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanblackrock

Liberty sigortayı tavsiye ediyorum.700-750 civarı olur sanırım

''Trafikasko'' ile Trafik Sigortası+Kasko aynı poliçede. Ben de bu sene bu şekilde yaptırdım
  • Groupama 997 lira

sıfır araç

ilk kaskom

yas 27
  • Anadolu Sigorta dan başla şirketle çalışmıyorum

Hem güvenilir hemde ödediğim para Türkiye de kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Group'dan 3. sene 610 lira. Çok şükür hasarsiz, kazasiz, belasiz..
  • Groupama 2000 madel astra hb elit kasko %75 meslek ve hasarsızlık 605 tl...
  • 99 model vw bora %60 hasarsızlık indirimi ile birlikte anadolu sigorta full kasko 605 tl.
  • arkadaşlar 2 ay önce bir kaza geçirdim ve Allaha şükür herhangi bir yara almadan kurtuldum.arabanın alt takımlarında büyük hasar vardı.yurt dışında çalıştığım için kaza sonrası yapılması gereken birkaç prosedürü bilmediğimden kaskodan yararlanmam riske girdi.etrafımdaki herkes kaskodan yararlanamayacağımı söylüyordu.liberty sigortadan araştırma için gelenler oldu.2 ay araştırma sonucu elimde herhangi bir polis tutanağı veya alkol testi olmamasına rağmen (tabi alkol kullanmadığımdan aksi ispat edilemediğinden) hasarı karşıladılar. bu yüzden liberty sigortayı tavsiye ediyorum.artık sigorta şirketimi değiştirmem asla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackrockH -- 18 Aralık 2012; 16:09:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanblackrock

arkadaşlar 2 ay önce bir kaza geçirdim ve Allaha şükür herhangi bir yara almadan kurtuldum.arabanın alt takımlarında büyük hasar vardı.yurt dışında çalıştığım için kaza sonrası yapılması gereken birkaç prosedürü bilmediğimden kaskodan yararlanmam riske girdi.etrafımdaki herkes kaskodan yararlanamayacağımı söylüyordu.liberty sigortadan araştırma için gelenler oldu.2 ay araştırma sonucu elimde herhangi bir polis tutanağı veya alkol testi olmamasına rağmen (tabi alkol kullanmadığımdan aksi ispat edilemediğinden) hasarı karşıladılar. bu yüzden liberty sigortayı tavsiye ediyorum.artık sigorta şirketimi değiştirmem asla..

Geçmiş olsun hocam. Ben hem kendi aracımı hem de abimin aracını bu sene Liberty'den sigortalattım.

Trafikasko diye bir poliçeleri var hem kasko hem de trafik sigortası aynı poliçede. Hem çok uygun fiyatları var, hem de geniş yetkili servis anlaşmaları. Ayrıca yan sanayi onarım olayına da girmiyorlar. Ayrıca kaza dışında bir motor arızası vb. bir şey olduğunda 5 güne kadar araç tahsis ediyorlar.
    Yılların sigortacısı arkadaşım tavsiye etti. Allaha şükür şuana kadar kasko kullanmaya ihtiyacım olmadı ama kafam rahat.

• Grupama

57.000 bedelli aracımı 1000 TL full kasko.
  • grupama %65 hasarsızlık la 442 tl. araç bedeli 16500 tl.
  • Anadolu da bu sene zam var sanırım.
    Geçen sene %30 hasarsızlıkla 720 iken bu sene %40 hasarsızlıkla 1000 tl çıktı.
  • Sıfır Astra classic 3 essenitia standart paket grupama kasko mimar indirimi var hasarsızlık indirimi yok.890 tl taksitli fiyat.mimar indirimi yokken 975 fiyat vermişlerdi.full kasko.
  • 2007 model toyota 1.600 civarı idi galiba
  • 2012 doblo da galiba1050 civarı
  • aracın kasko değeri 30800 tl
    %65 hasarsızlık indirimi ile sınırsız teminatlı anadolu sigorta 610 tl 6 taksit 31.12 de yapıldı.
  • Bu sene kasko fiyatları inanılmaz artmış,
    Geçen sene 1050'ye yaptırmıştım, bu sene hasarsızlık indirimi ile 1100 tl'ye.
    Araç Astra, kasko değeri 45000tl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.