Şimdi Ara

Kaşlar Alındığı Zaman Bir Süre Sonra Daha Sert mi Çıkar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
41.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaşlarım birleşik değil arasında baya mesafe var ama çok kalınArkadaşım aldır diyor ama kararsızım saçlarımı 3 numara yaptırdım iyice ortaya çıktı kaşlarSorun şu ki ya aldırdıktan sonra daha çok çıkmaya başlar mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kaşlar Alındığında Bir Süre Sonra Daha Sert mi Çıkar?

Kaşlarını almak, görünümünü değiştirmenin ve yüz hatlarını vurgulamanın yaygın bir yöntemidir. Ancak, bazı kişiler kaşlarını aldıktan sonra kılların bir süre sonra daha sert veya koyu çıktığını gözlemlediklerini iddia etmektedir. Bu iddia doğru mudur?

Aslına bakılırsa, kaş kıllarının alındıktan sonra daha sert çıkması yaygın bir yanılgıdır. Kıllar, köklerinden alındığında sivri uçlu hale gelebilir, bu da daha sert bir his verebilir. Bununla birlikte, kılların kendileri daha kalın veya koyu hale gelmez.

Kaş kıllarının alınması, kıl köklerine kısa vadeli bir hasar verebilir, ancak bu hasar genellikle kalıcı değildir. Kıl kökleri zamanla iyileşir ve yeni kıllar üretmeye devam eder. Yeni kıllar, orijinal kıllarla aynı renkte ve kalınlıkta olma eğilimindedir.

Kaşları almanın, kılların birleştiğine dair bir inanç daha vardır, özellikle kaşı birleşik kadınlarda. Bu da bir yanılgıdır. Kaşların birleşmesi, genellikle genetik faktörlerden kaynaklanır ve alım işlemiyle ilgisi yoktur.

Sonuç olarak, kaş kıllarını almak, genellikle kılların daha sert veya koyu çıkmasına neden olmaz. Alım işleminden sonra kıllar sivri uçlu hale gelebilir, ancak bu durum geçicidir. Kaşların birleşmesi de alım işlemiyle ilişkili değildir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çıkmaz benim bir arkadaşım aldı tek kaştı ama yazın al okul zamanı çok belli oluyor birden gidince
  • ben sana mani olmak istemem ama aldırma derim.Kadın olsan zaten aldırırsında çok belli olabilir reis aldırdıktan sonra.Ama bu haliyle daha kötü duruyor kanaatindeysen aldırabilirsin
  • Kötüyse aldır
  • Peki cımbızla mı aldırayım yoksa başka birşey ile mi alıyorlar?

@_PerenaL

Aslında kötü değil de saçları 3 numara yaptırınca bi garip oldu.Bundan sonra da 3 numara kestireceğim için aldırma gibi bir düşüncem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OfHell -- 7 Temmuz 2009; 20:10:29 >
  • no ss no güven
  • ya kardesm boş iş bunlar
  • Aldır ben sadece ortalarını kendim alıyorum Kuaföre falan gidersen iple alırlar (Benımkı abartılı şekilde değil sadece ortaları )
  • Bende aldırmayı düşünüyorum fakat daha da kötü yaparım diye korkuyorum . Acaba kaş alan yerler var mı ?
  • Ben kendim alıyorum ortalarını cımbızla alabilirsin cıkmıyor merak etme daha sert düzenli olarak haftada 1 alırsan ortalarını hafif cıkıyor 5dakikanı almaz.

not:kas alan yerler bayan kuaförü olabilir yada erkek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGu4rdian -- 7 Temmuz 2009; 20:28:39 >
  • benim heryerimden kıl tüy çıkıo bacak desen amazon kolla desen oltrafort surat desen demir çelik fabrikası
  • Benim kaşlar çok kalın değil ama birleşik . Ortalarını kısaltıyorum fakat tamamen alamıyorum çünkü kaşların ucunda uzun uzun kısımlar var onlar aldığımı belli ediyor . Onlarıda alayım desem kaşlarım çok ayrık oluyor .
  • Önce iple üstlerden aldır sonra ince bir tarakla yoğunluğunu aldır.Aynen böyle de adama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sancher

Benim kaşlar çok kalın değil ama birleşik . Ortalarını kısaltıyorum fakat tamamen alamıyorum çünkü kaşların ucunda uzun uzun kısımlar var onlar aldığımı belli ediyor . Onlarıda alayım desem kaşlarım çok ayrık oluyor .

Sana öyle gelir al 2 3 güne alısırsın. kaslarının alt ve ust kısımları yani 2 kasının da alt ve üst kısımları bellidir mesela ordanda hafif alırsan sorun ortadan kalkar.
  • Geçen sene fotoğraf çektirmeye gidiyorduk ablam kaşlarının ortasını alalım mı daha temiz suratlı çıkarsın dedi ben istemedim. Acaba ablama söylesemde ablam mı alsa ? Hem bayan olarak daha güzel alır sanıyorum ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sancher

Geçen sene fotoğraf çektirmeye gidiyorduk ablam kaşlarının ortasını alalım mı daha temiz suratlı çıkarsın dedi ben istemedim. Acaba ablama söylesemde ablam mı alsa ? Hem bayan olarak daha güzel alır sanıyorum ..

Kadin kasi gibi incecik yapmayacaksa alsin
  • O kadar da değil hacım Ortaları düzeltsin yeterli . O zaman bu haftasonu ablamın yanına gidiyorum .
  • cimbizla falan olmaz.haftada 1 tekrar cikar.cimbiz ne yav devir teknoloji devri artik lazer diye bir olay var :).benimde elmacik kemikleri uzerinde cikiyordu 4-5 seans ayda bir lazer le yaktirdim :),nerdeyse hic cikmiyor su an tabi biraz tuzlu olabilir,ama kesin sonuc veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.